Verzending

Op het moment dat u een bestelling plaatst, geeft u een afleveradres op. Op dit adres zal uw bestelling aangeboden worden.

Onze producten kunnen worden geleverd door GLS, DPD, PostNL of DHL. Dit is afhankelijk van de vervoerpartner van het betreffende atelier.

levering-dekbedden.nl

Status van uw bestelling

Als uw bestelling verstuurd wordt, krijgt u een bevestigingsmail met daarin een Track & Trace code. Zo kunt u uw bestelling volgen.

Mocht u van te voren zekerheid wensen omtrent de levertijd of u heeft liever een latere datum van levering, neem dan gerust contact met ons op. Wij maken dan met het atelier afspraken over de levertijd.

Actuele levertijden

Alle dekbedden uit onze collectie worden op afroep (dus: na bestelling) vervaardigd. Daardoor kan er geen exacte levertijd gegeven worden en verschilt dit per merk/atelier en ook per seizoen. De door u bestelde goederen worden op het door u aangegeven adres afgeleverd. Uiteraard worden deze geleverd volgens de wettelijke bepalingen aangaande verkoop op afstand in Nederland.

Hier vindt u de actuele levertijd per merk: levertijden.

Van maandag tot en met zaterdag kan uw bestelling in Nederland en België worden aangeboden (tegenwoordig éénmaal). Mocht de bestelling niet aangenomen kunnen worden dan wordt deze bij de buren afgegeven of bij het dichtstbijzijnde Pick up punt. Hiervan ontvangt u bericht per e-mail of u kunt dit terugvinden via de tracking-code. Papieren berichtgeving is helaas niet meer.

Gratis verzending

Wij berekenen geen verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland, België en Duitsland. Ook is er geen minimum bestelwaarde om voor gratis verzending in aanmerking te komen.

Retourneren?

Wilt u meer weten over de gang van zaken bij retourneren? Kijk dan op de retour pagina.