Wij garanderen 100% tevredenheid

Uw tevredenheid is voor ons belangrijk. Wij spannen ons op verschillende manieren in om dit te bewerkstelligen.

Tevredenheid door kwaliteit

Weest u overtuigd van de kwaliteit van onze dekbedden. Wij selecteren onze partners en de aangeboden producten met zorg. Deze hoge standaard komt tot uiting in de positieve feedback die wij sinds onze oprichting hebben ontvangen over onze dekbedden en service. Wij werken onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent.

Tevredenheid door klantgerichtheid

Wij waarderen u als onze klant. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met uw dekbed, dan zullen wij natuurlijk een passende oplossing vinden! Het is voor ons belangrijk dat u zich gedurende het hele proces op uw gemak voelt.

Gelukkig waarderen onze klanten onze inzet, getuige het gemiddelde rapportcijfer 9,4 dat wij hebben gekregen.

Tevredenheid door onze retourgarantie

Dekbedden.nl staat voor uitmuntende kwaliteit van dekbedden en persoonlijke klantenservice. Wij vertrouwen onvoorwaardelijk op de jarenlange ervaring van onze ateliers. Daarom bieden wij u bij ons een retourperiode van 30 dagen en bovendien 5 jaar garantie! Dat is onze 100% tevredenheidsgarantie. Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt daarnaast natuurlijk ook de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor kussens, futons en toppers gelden een retourperiode van 14 dagen en de wettelijke garantie. Houdt u er rekening mee dat voor op maat gemaakte producten het herroepingsrecht is uitgesloten.

Tevredenheid door een luisterend oor

Wij streven voortdurend naar verbetering. Waar ziet u mogelijkheden voor verdere ontwikkeling? Wat heeft u in het bijzonder bevallen? Hoe tevreden bent u met uw donzen dekbed, ook na langdurig gebruik? Zijn er problemen waarbij wij u kunnen helpen? Uw feedback is voor ons belangrijk en wij horen graag van u.

In de zomer van 2017 hebben wij een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. De vraag was: ‘wat vindt u van onze organisatie’? In het kort: wij zijn geliefd om onze service en aandacht.

Tevredenheid door echte mensen en echte experts

Bij Dekbedden.nl hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Wij maken dan ook geen gebruik van externe callcenters. Ons doel is om persoonlijk uw vragen te beantwoorden, uw problemen op te lossen en u de best mogelijke service te bieden. Wij staan u graag terzijde.

Heeft u vragen over onze producten? Stuur dan een e-mail naar info@dekbedden.nl. Wij doen onze uiterste best om uw vragen zo snel en volledig mogelijk te beantwoorden.