Kauffmann dekbedden

Sinds 2018 staat in Bramsche het hoofdkantoor van Kauffmann. De modernste technieken en traditioneel vakmanschap staan garant voor heerlijke dekbedden en hoofdkussens, en dus een fijne nachtrust! Lees hier meer over Kauffmann.

Kauffmann, Oostenrijks trots sinds 1896

De dekbedden van Kauffmann worden sinds 2018 weer in Duitsland gemaakt (in Bramsche en in Bad Bentheim).

Het atelier van Kauffmann in Bramsche

Atelier Kauffmann, Bramsche

Historie

In 1923 vestigde de familie Kauffmann een groothandel in levensmiddelen in Stuttgart. Het bedrijf floreerde en een van de activiteiten die werd toegevoegd was een ganzenfarm. De eerste stappen naar het atelier werden hier gezet.

Samengaan met Sanders

In 2017 zijn de activiteiten van Kauffmann samengegaan met de activiteiten van Sanders, de gerenommeerde tijkleverancier uit Bramsche. De beste dons in de mooiste tijken is het motto, en dat zie je terug in de collectie!

Collectie

We hebben momenteel zes dekbedden van Kauffmann in ons assortiment.

Kauffmann Elegance 700

Kauffmann Elegance 700

Een vulkrachtsterke dons van 175 (mm/30gram) en een elegante tijk van fijne Mako-katoen met sierlijke rand en superzachte afwerking.

Kauffmann Norddaune, uitsnede dekbed

Kauffmann Norddaune

Deze donsdeken onderscheidt zich door een vulkracht van 175 (mm/30g). De tijk is vervaardigd van hoogwaardig Mako-batist met een fijnheid van Nm 150 en is volledig in stralend wit uitgevoerd.

Vrouw ligt op Kauffmann Premium 750

Kauffmann Premium 750

Kauffmann noemt deze serie “Premium”, hoewel de naam “Super Deluxe” voor Mazurische ganzendons met een vulkracht van 185 mm/30g in een Nm 200 Mako-batist hoes ons passender lijkt.

Dame in beeld voor een Kauffmann Prinzessin 800

Kauffmann Prinzessin 800

Ontdek de prins(es) in uzelf en slaap als een vorst! De tijk: Superfijne Mako-batist, Nm 250. De vulling: 100% witte Pommerse ganzendons met een vulkracht van 200 mm/30g.

Kauffmann Oostenrijkse Weidegans

Kauffmann Oostenrijkse Weidegans

De Oostenrijkse Weidegans valt op door de unieke oorsprong van het dons. Het wordt beetje bij beetje verzameld bij kleinschalige Oostenrijkse boerderijen, waar zorgvuldige fokpraktijken en ruime vrije uitloop op natuurlijke weides centraal staan.