Hefel dekbedden

Hefel is het oudste bedtextielatelier van Oostenrijk. Ervaring, vakkennis en traditie zijn daarom niet slechts waarden die op papier staan voor dit bedrijf, dat in 1907 werd opgericht als “Schifflistickerei” (borduuratelier). Al meer dan 115 jaar produceert Hefel verantwoord en ecologisch, ten goede van mens en milieu.

Als u meer wilt weten over de geschiedenis van Hefel, lees dan hier meer over Hefel.

Over Hefel Textil

In 1907 werd Hefel door zijn naamgever Josef Anton Hefel opgericht als een tafellinnen- en borduurfabriek onder de naam „Schifflistickerei“. Meer dan 115 jaar later produceert Hefel Textiel tijken die kunnen concurreren met de beste producenten ter wereld, zoals Anton Cramer en Sanders. En natuurlijk prachtige wollen en donzen dekbedden.

Hefel loopt qua materiaalkeuze altijd voorop, of het nu gaat om biologisch beddengoed, Lyocell Batist (de eerste tijk die werd gemaakt van plantaardige vezels) of een dekbed met een vulling van hout van de dennenboom.

Geheel terecht, die goede reputatie

Producten van Hefel worden in het eigen atelier gemaakt door trouwe en gekwalificeerde vakmensen die soms al meer dan 20 of zelfs 30 jaar bij het bedrijf zijn – bijna een „deel van de familie“.

Collectie

Natuurhaar dekbed Hefel Pure Wool

Hefel Pure Wool

De fijne tijk met Aloe Vera omhult de zachte Franse schapenwol. Dit dekbed is soepel en ademend en bovendien kunt u het op 40ºC wassen.

Het bijzondere kenmerk is de stikking die de Pure Wool stimuleert om zich nog beter aan uw lichaamsvorm aan te passen.

Hefel Bio-Wool dekbed

Hefel Bio-Wool

Het Hefel Bio-Wool dekbed bevat 100% schapenwol afkomstig uit gecontroleerde biologische veehouderij (kbT), 100% biologisch katoen van gecontroleerde biologische teelt (kbA), en het materiaal is gecertificeerd volgens de GOTS-richtlijnen. Tijdens het productieproces geen gebruik van pesticiden en geen behandeling met chloorverbindingen, optische witmakers of gechloreerde koolwaterstofverbindingen.

Alles is tot in de kleinste details doordacht om een 100% verantwoorde slaap te garanderen!

Dekbed Hefel Cashmere Deluxe

Hefel Cashmere Deluxe

Het Hefel Cashmere Deluxe dekbed combineert luxe kasjmier uit Nepal met hoogwaardige Franse wol voor optimale warmte.
Een voering van glanzend Tencel zorgt ervoor dat het dekbed vrij licht is voor een wollen dekbed.

De speciale Hefel-Bodyfit-stikking zorgt ervoor dat het dekbed zich nog beter naar uw lichaam vormt.

Hefel Bio-Hennep

Hefel Bio-Hennep

De Bio-Hennep dekbedden van HEFEL zijn gemaakt van een milieuvriendelijke mix: 70% hennep en 30% biologisch katoen voor de vulling, omhuld door een 100% biologisch katoenen tijk. Hennep brengt natuurlijke duurzaamheid naar de slaapkamer.