Alemannia dekbedden

Wij voeren het merk Alemannia sinds 2009, en we zijn zeer te spreken over de prijs-kwaliteitverhouding van de collectie. Het atelier staat bekend om lichte dekbedden met verrassend goede isolerende capaciteiten, precies zoals de Nederlandse slaper zich dat wenst! Lees hier meer over Alemannia.

Alemannia, Traditie met de hoofdletter T

Alemannia, de naam zegt het al, is een Duits atelier vlakbij Münster. Maar anders dan de meeste Duitse ateliers maakt Alemannia dekbedden die u herkent aan de lichtheid. Een no-nonsense atelier. Prima kwaliteit en zeer betaalbaar. Precies zoals de Nederlander dat wil (zeggen de mensen van het atelier iedere keer weer).

Atelier Alemannia

Visie

De filosofie van Alemannia? Produceren zoals ze dat al 50 jaar doen. De collectie is dan ook nauwelijks veranderd in al die tijd. Traditie met een hoofdletter T, en van harte aanbevolen.

De collectie

U hebt de keuze uit 90% eendendons of 90% dan wel 100% ganzendons.

De modernste technieken en traditioneel vakmanschap staan garant voor heerlijke dekbedden en hoofdkussens, en dus een fijne nachtrust!

Dekbed Alemannia Aachen vulkracht 125mm

Alemannia Aachen

90% Eendendons in een Nm100 tijk. Vulkracht: 125(mm/30gram)

Dekbed Alemannia Berlin vulkracht 150mm

Alemannia Berlin

De Alemannia Berlin is gevuld met 90% witte ganzendons in een Nm100 tijk. De klassieker onder de klassiekers. Vulkracht: 150(mm/30gram)

Dekbed Alemannia Oldenburg vulkracht 170mm

Alemannia Oldenburg

100% witte ganzendons (170 mm/30gr.) in een Nm150 tijk. En als u niet oppast doet u hier de rest van uw leven mee, want zo duurzaam zijn de tijken van Alemannia wel.