Ouderwetse service, hedendaags comfort

Sinds 2007 verkopen wij donzen dekbedden en wollen dekbedden in het luxe segment. Dankzij onze ervaring weten wij waaraan een goed dekbed moet voldoen en kennen we de eisen die u stelt aan een dekbed. U vindt bij ons uitsluitend kwalitatief hoogwaardige dekbedden van gerenommeerde ateliers. De dekbedden worden op bestelling geproduceerd. Beter, gemakkelijker en sneller kan niet! En wat dacht u van onze bedenktijd? Als u niet 100% tevreden bent, om welke reden dan ook, dan mag u van uw aankoop tot 30 dagen na ontvangst afzien. Voor hoofdkussens en overtrekken geldt 14 dagen bedenktijd.

Klantenservice, de spil van ons bedrijf

Wij bestaan bij de gratie van de klant. Het zal u dan ook niet verbazen dat klanten adviseren onze belangrijkste activiteit is. In welke fase van het aankoopproces u ook bent, bel ons of mailt u ons alstublieft, wij beantwoorden graag zo snel en zo nauwkeurig mogelijk al uw vragen. Uiteraard kunt u ook met uw vragen bij ons terecht na de bestelling of nadat uw dekbed bezorgd is.

Rien en Niels controleren en presenteren een dekbed
Kwaliteit maakt ons blij

Niet tevreden?

Als u niet tevreden bent, dan kunt u ons dat telefonisch of via e-mail laten weten. Wij bevestigen schriftelijk de ontvangst van uw klacht, en zullen deze direct en actief in behandeling nemen. Binnen uiterlijk 14 dagen beantwoorden wij inhoudelijk (maar over het algemeen veel sneller). Mocht u niet tevreden zijn met de manier waarop wij met uw ontevredenheid omgaan, dan kunt u een klacht of geschil indienen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel. Kijk hiervoor op www.sgc.nl. Ook kunt u uw klacht kenbaar maken bij het Europese online geschillenplatform ODR. Gelukkig hoefden wij nog nooit voor deze beide commissies te verschijnen.

Contact

E-mail: info@dekbedden.nl

Telefoon: 071 569 00 41

Chat: u kunt gebruik maken van de Live Chat (groene balk rechts onderaan de website) om direct antwoord te krijgen op uw vragen.

Adres: Langegracht 59, 2312 NW Leiden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 16:00 uur.

Bezoek aan de showroom kan alleen op afspraak!

Graag per telefoon of e-mail aan afspraak te maken.

Betaalmogelijkheden

Om ervoor te zorgen dat u 100% veilig en betrouwbaar kunt betalen bij ons, bieden wij meerdere mogelijkheden:

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw aankoop direct afrekenen. Als u internetbankiert dan kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Overboeking

Wij bieden u de mogelijkheid om het factuurbedrag zelf over te maken naar onze rekening. In dat geval ontvangt u na het bestelproces een factuur via e-mail. Wanneer u het geld overgeboekt heeft, zullen wij het desbetreffende atelier direct opdracht geven uw bestelling te verwerken.

Creditcard of PayPal

Wij bieden u de mogelijkheid om via creditcard te betalen. Wij accepteren Visa en Mastercard. Ook is het mogelijk om via PayPal te betalen. Hier heeft u wel een (gratis) PayPal account voor nodig.

Bancontact

Voor onze Belgische klanten bieden wij tevens de mogelijkheid tot betalen met Bancontact. Nadat u de bestelling plaatst, wordt u tijdelijk doorverwezen naar de betaalomgeving van Bancontact. Vervolgens komt u weer terug op onze website voor een betaalbevestiging.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Kamer van Koophandel, BTW, Bank

Elegant Woningtextiel
KvK nummer: 27316038
BTW nr. NL819210249

ING bankrekening
IBAN: NL75INGB0004150852
BIC: INGBNL2A

Algemene voorwaarden

Wat zijn uw rechten en plichten? Alles wat u wilt weten over uw aankoop en over wat ervoor en erna gebeurt, leest u in onze Algemene voorwaarden.