Dekbedden.nl, uw specialist

Dekbedden.nl is sinds 2007 gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige donzen dekbedden en wollen dekbedden. Wij helpen u graag bij de keuze van het voor u juiste dekbed. Dat doen wij door uitgebreide voorlichting te geven en een zo ruim mogelijk assortiment aan te bieden. Blijkt uw aankoop toch niet de juiste te zijn? Wij nemen zonder vragen of kosten het dekbed terug en u ontvangt het door u betaalde bedrag terug.

Bij Dekbedden.nl vindt u luxe dekbedden, in prijs variërend van redelijk betaalbaar (een goed donzen dekbed of wollen dekbed is nu eenmaal niet goedkoop) tot het exclusieve segment. Bestellen is eenvoudig, verzendkosten rekenen we niet, en als u van uw aankoop af wenst te zien dan kan dat gedurende 30 dagen na ontvangst.

U vindt in onze collectie de Duitse donzen dekbedden van Hoffmann Schlafwaren, Alemannia, Bielefelder Verse, Traumina en Böhmerwald. Daarnaast voeren wij het Italiaanse DaunenStep. Ook voeren wij de wollen dekbedden van Texeler, Kleiner, Prolana, Hefel en het Nederlandse Weidewol.

Rien en Niels met een dekbed

Uw dekbed in vertrouwde handen

Inkopen, keuren, kwaliteit bewaken en adviseren: het hele traject van productie tot verzending hebben wij in eigen hand. We kennen onze leveranciers persoonlijk en we kennen de kwaliteiten van ieder dekbed. Het is niet voor niets dat wij 100% achter onze producten staan.

Waarom Dekbedden.nl?

Sinds 2007 verkopen wij donzen en wollen dekbedden online. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een specialist in het hoge segment. Wij staan voor onze producten en wij stellen alles in het werk om u zo goed als mogelijk te helpen bij uw keuze. Bel ons gerust voor een advies op maat als u wilt genieten van een comfortabel dekbed!

  • Specialisten sinds 2007
  • Advies op maat
  • Gratis verzending
  • Gratis retour
  • Bedenktijd van 30 dagen op dekbedden, 14 dagen op overtrekken en hoofdkussens
  • Uitsluitend A-merken
  • Lid Thuiswinkel.org

Algemene voorwaarden

Op zoek naar onze algemene voorwaarden? Deze vindt u hier.