Bielefelder Verse dekbedden

De dekbedden van Bielefelder Verse vinden hun weg naar onder andere Oostenrijk, Zwitserland, Canada en Amerika. En naar Nederland dus. Beroemd in Duitsland, en ook steeds populairder buiten Duitsland! Lees hier meer over Bielefelder Verse.

Bielefelder Verse: 90 jaar traditie

Het Bielefelder Verse donsatelier werd in 1926 opgericht door Fritz Verse. Toen zijn zoon, Friedrich Verse, het stokje overnam, verhuisde het bedrijf van stadsdeel Heepen naar de schilderachtige wijk Bielefeld Schildesche, waar het atelier nog steeds gevestigd is.

Nieuwe generaties

Tegenwoordig zijn het Friedrich-Wilhelm en zijn zoon Florian, de derde en vierde generatie, die Bielefelder leiden. Samen maken zij het bedrijf middels innovatie en nieuwe afzetmarkten klaar voor de toekomst.

Natuurlijk wordt ook het verleden niet vergeten. Bielefelder Verse is nog steeds in handen van de familie Verse en daar zijn ze erg trots op. 95 jaar vakmanschap heeft geleid tot een oprechte passie voor hoge kwaliteit. Dons en Duitse tijken, technologie en traditie gaan hand in hand bij Bielefelder Verse.

Bielefelder Verse productie. Een hoeklabel wordt op een dekbed genaaid en er wordt gecontroleerd of het dons goed verdeeld is
Links: een dekbed wordt met de hand afgewerkt. Rechts: controle of de vlakken gelijkmatig gevuld zijn. Ieder dekbed ondergaat deze strenge kwaliteitscontrole.

Bielefelder is een zogenaamde ‘vollstufige’ donsfabriek. Dat betekent dat het volledige proces in eigen handen is. Het dons wordt eerst gewassen, daarna wordt het beste dons geselecteerd en in de dekbedden verwerkt. Goed personeel en een gedegen kwaliteitscontrole garanderen de beste dekbedden. Kortom: onder een Verse dekbed slaapt u veilig en wel.

Het dons wordt gewassen en gesorteerd op grootte
Bielefelder wast en sorteert het dons zelf.

Over de collectie

De Hermetic collectie is de meest luxueuze lijn van Bielefelder Verse. Alle drie de dekbedden zijn gevuld met een hoogwaardige dons en hebben een edele tijk.

Het dekbed Hermetic Classic ligt op een bed

Bielefelder Verse Hermetic Classic

Met haar vulkracht van 170 en een zachte, 100% katoenen tijk is de ‘Classic’ verre van een simpel instapmodel. Het belichaamt de essentie van de Hermetic-lijn: kwaliteit en comfort. Gevuld met fijne witte Hongaarse dons, biedt het dekbed een perfecte balans tussen warmte en lichtheid. De ‘Classic’ is meer dan een dekbed; het is een ervaring.

Een dame ligt onder het dekbed Hermetic Comfort

Bielefelder Verse Hermetic Comfort

Het favoriete dekbed van Friedrich Verse, gevuld met Masurische ganzendons in een luxueus zachte katoenen tijk, is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar topkwaliteit en luxe in de slaapkamer. U bent elke nacht verzekerd van comfort en verderlichte warmte.

Bielefelder Verse Hermetic Harmonie

Dit dekbed, gevuld met luxueuze Siberische ganzendons en omhuld door de fijnste katoenen tijk (Nm 250), is het toppunt van comfort en luxe in de Bielefelder collectie. Een meesterwerk van zachte warmte en lichtgewicht gevoel, perfect voor een ongestoorde nachtrust.