Hoffmann dekbedden

Hoffmann Schlafwaren biedt een complete collectie donzen dekbedden en dons-veren kussens. Traditioneel Duits vakmanschap in dienst van de mooiste materialen: kiest u voor een dekbed van Hoffmann dan is uw nachtrust gewaarborgd. Lees hier meer over Hoffmann dekbedden.

Over Hoffmann Schlafwaren

Het atelier van Hoffmann Schlafwaren in Westfalen maakt al drie generaties een exclusieve collectie dekbedden voor de Duitse vakhandel. De collectie is met vier modellen betrekkelijk smal. Dat komt door de filosofie van het atelier: er zijn goede dekbedden, er zijn uitstekende dekbedden en dan heb je nog dekbedden die eigenlijk te gek voor woorden zijn. En precies zo is de collectie ook opgebouwd. U kunt dus zelf bepalen in welke mate van luxe u zich ’s nachts wilt onderdompelen. Één ding is zeker, u krijgt altijd waarde voor uw geld.

Gesorteerde dons in potjes

De collectie

De collectie van Hoffmann herbergt vier kwaliteiten.

Hoffmann Prestige dekbed

Hoffmann Prestige

Het Hoffmann Prestige dekbed combineert 90% witte Hongaarse ganzendons met een 100% katoenen tijk (Nm 100). Dit basismodel, met liefde vervaardigd, staat bekend om haar comfort en duurzaamheid, wat het een betrouwbare keuze maakt binnen de collectie.

Hoffmann Comfort dekbed

Hoffmann Comfort

Het Hoffmann Comfort dekbed, dat in de jaren ’90 populair werd door de significante verbetering in tijkkwaliteit, combineert een vulling van 90% ganzendons met een hoogwaardige katoenen tijk van Nm 135. Dit dekbed staat model voor typisch Duits slaapcomfort – functioneel, comfortabel en zonder overbodige opsmuk – en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Hoffmann Deluxe dekbed

Hoffmann Deluxe

Het Hoffmann Deluxe dekbed weerspiegelt de groeiende vraag naar luxe met haar verfijnde combinatie van 100% Pommerse ganzendons en de heerlijk aanvoelende katoenen tijk van Nm 150. Onze bestseller, verrijkt met een elegante dubbele atelierrand, biedt optimale temperatuurregulatie voor een rustgevende slaap en staat garant voor een perfecte balans tussen kwaliteit en duurzaamheid.

Hoffmann Premium dekbed

Hoffmann Premium

Het Hoffmann Premium dekbed, het meest luxueuze model in de Hoffmann collectie, combineert topkwaliteit dons met de soepelste tijk voor ongeëvenaard licht slaapcomfort. Hoewel sommigen het misschien ‘te veel van het goede’ vinden, belooft dit dekbed een onvergetelijke slaapervaring. ‘De Premium’ is perfect voor wie zich graag in pure luxe wentelt en waardeert hoe licht en comfortabel een dekbed kan zijn.