Winterdekbed

Winterdekbed

Wanneer het koud is en stormt buiten ligt u er comfortabel en warm bij onder een winterdekbed. Deze dikke dekbedden zijn erg geschikt voor de koukleumen onder ons en zullen u een zeer fijne nachtrust bezorgen.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 

Winterdekbedden bij Dekbedden.nl

Een winterdekbed is een dik dekbed met een hoge warmte-isolatie. In de winter kan het ’s nachts buiten vriezen, maar ook binnen ligt de temperatuur lager dan normaal. In de slaapkamer kan het daardoor ook een stuk kouder zijn. Aan de ene kant is dit goed voor ons, want slapen in een koude kamer heeft enkele gezondheidsvoordelen. Maar rillend in bed liggen draagt natuurlijk niet bij aan een goede nachtrust. Om u ondanks de koud buiten en in de slaapkamer lekker warm te houden, zijn er winterdekbedden ontwikkeld. Winterdekbedden zijn er in allerlei soorten en maten, voor uw één- of tweepersoonsbed, in verschillende diktes en afmetingen: wij gunnen iedereen een heerlijk warm en behaaglijk dekbed om lekker onder weg te kruipen tijdens een gure winternacht. Deze dekbedden hebben warmteklasse één of twee en vallen dus onder de categorie warmste dekbedden. Een andere optie voor tijdens de koude periode is een vierseizoenen dekbed. Dit dekbed bestaat uit een zomerdekbed en een herfst- of winterdek die door drukknoopjes, een rits of klittenband aan elkaar bevestigd kunnen worden. Doordat het eigenlijk een dubbel dekbed is, kan deze nog meer warmte opleveren dan een winterdekbed.

Warmteklasse 1 winterdekbed

Een winterdekbed met warmteklasse één is het warmst mogelijke dekbed. Dit dekbed heeft een dikte van minimaal 8,8 centimeter, maar kan dus ook nog dikker zijn. Het dekbed is ervoor gemaakt om de lichaamswarmte die u uitstraalt vast te houden. Hierdoor blijft de warmte onder de deken en zult u het niet meer koud hebben.

Warmteklasse 2 winterdekbed

Een winterdekbed met warmteklasse twee is iets dunner dan het winterdekbed met warmteklasse één. Dit dekbed is namelijk tussen de 6,2 en 8,2 centimeter dik en zal in de meeste gevallen ook iets minder zwaar op het lichaam vallen. Het dekbed is alsnog lekker warm en zal genoeg isoleren om u tijdens de koude nachten warm te houden.

Kwaliteiten winterdekbedden

Een veel gestelde vraag over winterdekbedden is, of ze ook zwaar zijn. Omdat dit de dikste dekbedden zijn, is het logisch dat ze ook iets zwaarder zijn dan bijvoorbeeld een zomerdekbed. Het uiteindelijke gewicht wordt niet bepaald door de dikte in centimeters, maar door de vulling van het winterdekbed. Wilt u een warm winterdekbed dat niet al te zwaar aanvoelt, dan kunt u het beste kiezen voor een synthetisch dekbed of een donzen dekbed. Een synthetisch dekbed is gevuld met holle siliconenbolletjes die samen een zachte en warme structuur geven. Een donzen dekbed bevat meestal een percentage eenden- of ganzendons in combinatie met veertjes. U kunt u daarbij voorstellen dat dit weinig gewicht met zich meebrengt en daardoor een geschikte optie kan zijn. Naast het warmhouden van uw lichaam en het lichte gewicht is een winterdekbed ook makkelijk in het onderhoud.

Onderhoud winterdekbed

Het onderhouden van een winterdekbed is zeer eenvoudig. Het enige wat u af en toe hoeft te doen is uw dekbed opschudden. Daarnaast is het ook goed om hem soms buiten te hangen zodat het kan luchten. Wij hebben ook een aantal dekbedden in ons assortiment die in de wasmachine kunnen. Deze zijn zeer geschikt voor mensen met een allergie, zodat de huisstofmijt er grondig uit verwijderd kan worden. Dit staat vermeld bij de winterdekbedden waarbij dit mogelijk is.

Winterdekbed online kopen

Mocht u een winterdekbed nodig hebben voor de winter dan bent u bij Dekbedden.nl op de juiste website. Wij bieden een breed assortiment dekbedden. Mocht u juist op zoek zijn naar een luchtig dekbed, dan kunt u beter zoeken in ons assortiment zomerdekbedden. Als u een nieuw dekbed koopt wilt u er misschien ook een nieuwe dekbedovertrek bij. Met een leuke print wordt uw slaapkamer ook in de winter een sfeervolle ruimte. Als u alles heeft gevonden wat u zocht kunt u overgaan tot de bestelling van de producten. Dit kan heel eenvoudig en voor u het weet krijgt u uw winterdekbed thuisbezorgd. U plaatst uw producten in de winkelmand en vanaf daar wijzen de stappen zichzelf. Wanneer uw bestelling geplaatst is ontvangt u een orderbevestiging met de productdetails en verwachte leveringstermijn. Als u vragen heeft over uw bestelling is het altijd handig om deze bij de hand te houden. Mocht u advies willen over het kiezen van een geschikt winterdekbed, kunt u ook altijd contact opnemen met onze ervaren klantenservice.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.