Winterdekbed

Winterdekbed

Wanneer het koud is en stormt buiten ligt u er comfortabel en warm bij onder een winterdekbed. Deze dikke dekbedden zijn erg geschikt voor de koukleumen onder ons en zullen u een zeer fijne nachtrust bezorgen.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Geen verzendkosten

Winterdekbed

Een winterdekbed is een stuk dikker dan het dekbed dat u de rest van het jaar gebruikt, omdat het 's nachts zwaar kan vriezen en u wel behaaglijk warm wilt blijven onder uw winter dekbed. Er zijn verschillende warmteklassen waaruit u kunt kiezen voor uw winterdekbed. Wanneer u een echte koukleum bent, neemt u een andere klasse dan wanneer u niet zoveel last heeft van de kou. Winterdekbedden zijn dekbedden met een warmteklasse 1 - dit zijn de dikste dekbedden met een erg hoge warmte-isolatie. Als u het van nature snel koud heeft gedurende de nacht zijn klasse 1 winterdekbedden uitermate geschikt voor u. Een andere optie is het handige 4 seizoenen dekbed.

Dekbed voor de winter

Deze dekbedden zijn het tegenovergestelde van onze zomerdekbedden en ook hier kunt u weer kiezen uit welke vulling u neemt. Maar of dit nu een donzen, wollen of synthetisch winterdekbed is: de winterdekbedden houden u stuk voor stuk heerlijk warm. Bij veel winterdekbedden kunt u ook nog kiezen uit de dichtheid van de vulling, zo kunt u zelf bepalen hoe warm u uw dekbed wilt hebben. Winterdekbedden zijn er in allerlei soorten en maten, voor uw één- of tweepersoonsbed, in verschillende diktes en afmetingen: wij gunnen iedereen een heerlijk warm en behaaglijk dekbed om lekker onder weg te kruipen tijdens een gure winternacht!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.