Walra

Walra

Walra is een familiebedrijf en produceert dekbedden, kussens en bedlinnen van hoogwaardige kwaliteit. Walra producten zijn eenvoudig, duurzaam en hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 

Walra

De oprichting van het bedrijf Walra gaat vele jaren terug in de tijd. In 1873 werd het opgericht als familiebedrijf en begon het met een vestiging in Waalre. De naam Walra is, zoals u wellicht al vermoedt, van deze plaatsnaam afgeleid. Al sinds het ontstaan van dit familiebedrijf heeft Walra niets anders geproduceerd dan bed- en badtextiel van hoogwaardige kwaliteit. Dit is lang zo gek nog niet, aangezien het linnengoed vroeger behoorde tot het kostbaarste bezit in huis. Men verwachtte destijds een hoop van dit linnengoed en Walra maakte de verwachtingen meer dan waar. Toentertijd deed Walra voornamelijk aan directe verkoop. Dit houdt in dat er adviseuses langs de deuren gingen om hun producten kwijt te raken aan de mensen thuis. Zij kwamen met name persoonlijk langs en namen een koffer vol met Walra producten mee.

Walra heeft door de vele jaren heen haar naam gevestigd in de textielwereld. Mede door de veranderingen die deze tijd met zich meebrengt, past Walra zich aan de wensen en mogelijkheden aan. Dit bedrijf produceert textiel van uiterst hoge kwaliteit voor een redelijke prijs. Luxe bed- en badtextiel is dus al geruime tijd voor iedereen bereikbaar. De Walra collectie kenmerkt zich door betrouwbaarheid, kwaliteit, eenvoud en herkenbaarheid. Bovendien zijn alle producten duurzaam en gaan om die reden lang mee. Naast hoogwaardig linnengoed heeft dit familiebedrijf de collectie uitgebreid met een Body & Soul-lijn, sierkussens, plaids, 4-seizoenendekbedden en hoofdkussens. Met producten van dit merk haalt u altijd kwaliteit in huis. Artikelen van Walra bieden dé formule om voor iedereen een tijdloos, comfortabel en levendig thuis te creëren.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.