Velours hoeslaken

Velours hoeslaken

Een hoeslaken van velours voelt zacht aan, velours is dan ook Frans voor fluweel. Het ziet er luxe uit en doordat ze erg elastisch zijn passen ze gemakkelijk om uw matras heen.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@dekbedden.nl

Velours hoeslakens

Velours is de Franse naam voor fluweel en deze stof wordt bijvoorbeeld gebruikt voor gordijnen. Maar ook velours hoeslakens zijn heerlijk om op te slapen. De stof kan op verscheidene manier gefabriceerd worden. Het voornaamste kenmerk van een velours hoeslaken is dat deze erg zacht is en een lichte matte glans heeft. Dit is te danken aan het proces waarmee het gemaakt is.

Velours hoeslaken kopen

Een velours hoeslaken staat garant voor luxe. U zult heerlijk zacht en comfortabel slapen, en wanneer u eenmaal een velours hoeslaken heeft gebruikt zult u niets anders meer willen. Velours hoeslakens zijn ook erg elastisch, waardoor ze met gemak om verschillende soorten matrassen passen. Dit is natuurlijk een groot voordeel. Wij hebben in ons uitgebreide assortiment een grote keus aan hoeslakens van velours, zodat u kunt kiezen uit verschillende soorten en maten. Of u nu voor uw één of tweepersoonsbed een hoeslaken van velours wil, het is allemaal te verkrijgen.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.