Synthetisch dekbed

Synthetisch dekbed

Voor een heerlijk warm gevoel onder een lichte deken kunt u met een synthetisch dekbed niet mis gaan. De makkelijk te onderhouden dekbedden zijn ook goed voor iedereen met allergieën, u kunt dus rustig slapen onder uw nieuwe deken.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Geen verzendkosten
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Synthetisch dekbed

Bij dekbedden.nl vindt u een breed aanbod aan dekbedden van allerlei materialen, waaronder met synthetische vulling. Een synthetisch dekbed wordt vaak aangezien voor zwaar en onhandig, maar niets is minder waar. Deze zijn even warm als bijvoorbeeld een vulling van dons of wol, alleen heeft een synthetische vulling een andere samenstelling. In tegenstelling tot wol en dons zijn synthetische dekbedden niet natuurlijk, maar heeft wel andere eigenschappen. Daarbij zijn deze vaak goedkope dekbedden gemakkelijk om te verzorgen en reinigen, omdat u het in de wasmachine kunt wassen.

Verschillen

Synthetische materialen zijn over het algemeen relatief goedkoop in productie. Hiermee bent u voordeliger uit dan vulling materialen van bijvoorbeeld wol of dons. Wollen dekbedden zijn een zwaarder materiaal, voor wie een zwaar deken niet prettig vindt is een synthetisch dekbed een goede keuze. Dat de deken lichter is betekent niet dat het minder warm is, want ook in de winter houdt de deken u warm. Dit heeft alles te maken met dat de vulling niet verschuift en gelijkmatig gespreid en verdeeld blijft.

Online bestellen

Ideaal voor mensen die last hebben van een allergie voor huisstofmijt of last hebben van ziektes aan de luchtwegen zoals astma en bronchitis. Ze zijn namelijk gemakkelijk te reinigen: ze kunnen in de wasmachine, in de droger en kunnen zelfs behandelt worden met stoffen om bacteriën te verdrijven. Een synthetisch dekbed kopen is dus ideaal wanneer u hoge eisen aan hygiëne stelt of last heeft van een allergie of ziekte aan de luchtwegen. Daarnaast zijn synthetische dekbedden ook nog eens stukken goedkoper dan de overige materialen. Koop uw favoriete dekbed bij Dekbedden.nl en geniet van kortingen, aanbiedingen en scherpe prijzen.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.