Sprei

Sprei

Geef uw bed iets extra's door er een sprei op te draperen. Het zijn mooi gesierde dekens welke uw bed compleet maken. Gewoon als decoratie of als extra warmtebron, u kunt kiezen uit diverse spreien in ons assortiment.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@dekbedden.nl

Sprei

Spreien zijn prachtig gesierde dekens voor op het bed en maken uw slaapkamer compleet. Het kan als subtiele decoratie dienen om het bed of de kamer op te fleuren, of het kan als aandachttrekkend middelpunt de slaapkamer een luxere uitstraling geven. Uw slaapkamer wordt een stuk persoonlijker met een prachtig gekleurde sprei. Ze kunnen zelfs dienen als wanddecoratie, om eens een andere uitstraling aan uw kamer te geven. Spreien kunnen van vele materialen zijn en zijn te verkrijgen in allerlei kleuren, soorten en maten. Een sprei kan ook prachtig staan bij een mooi dekbedovertrek voor uw dekbed.

Voor elke stijl een sprei

Dankzij ons uitgebreide assortiment is er voor elke stijl wel een sprei te vinden die hierbij past. Een passende bedsprei kopen wordt hierdoor geen enkel probleem. Onze spreien zijn van hoogwaardig katoen en gemakkelijk wasbaar: dit is wel zo hygiënisch. En wanneer u de sprei niet op het bed wilt plaatsen: een bedsprei staat ook prachtig op uw bank in de woonkamer!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.