Silvana dekbedden

Silvana dekbedden

Voor een goede nachtrust kiest u voor een dekbed van Silvana. Er zijn verschillende dekbedden van Silvana beschikbaar in verschillende warmte-klassen en formaten. Bekijk het assortiment voor een dekbed dat past bij uw voorkeur.

Silvana dekbedden

In 1983 werd op basis van een wetenschappelijk onderzoek het eerste échte innovatieve hoofdkussen ontwikkeld: het Silvana Support hoofdkussen. Niet lang daarna begon Silvana met het produceren van dekbedden om aan verscheidene wensen te kunnen voldoen. De een heeft het ’s nachts warmer dan de ander, dus het produceren van verschillende dekbedden werd noodzakelijk. Het juiste hoofdkussen en het perfecte dekbed zorgen namelijk samen voor een goede nachtrust en een energierijke dag. Door een constante toepassing van de nieuwste technologieën is Silvana koploper op het gebied van slaapcomfort. Er wordt bijvoorbeeld Outlast® materiaal toegepast aan kussens en dekbedden om de lichaamstemperatuur te regelen.

Silvana produceert heerlijke dekbedden die zijn gemaakt van 100 procent natuurlijke materialen. Ze doen bij deze fabrikant niet aan concessies, want een binnen- en buitenkant van natuurlijk materiaal zorgt voor een ultieme nachtrust. Een dekbed moet aan ieders wensen voldoen. Daarom heeft Silvana de keus uit vier verschillende dekbeddiktes:

  • Klasse 1: Vanaf 8.8 cm. Dit zijn dikke dekbedden waar u veel profijt van kunt hebben als je het snel koud hebt.
  • Klasse 2: Van 6.2 tot 8.2 cm. Deze dikte staat garant voor een gemiddelde warmte-isolatie.
  • Klasse 3: Van 4 tot 5.7 cm. Mocht u het ’s nachts erg warm hebben, dan is dit het dekbed voor u.
  • Klasse 4: Van 2 tot 3.4 cm. Dit zijn de echte zomerdekbedden, die u zelfs tijdens warme nachten nog comfort bieden.

U heeft dus genoeg keus uit kwalitatief hoogwaardige dekbedden. Een Silvana dekbed gaat extra lang mee als u hem goed onderhoudt. Het dagelijks opschudden en regelmatig luchten zijn methodes om het dekbed droog en luchtig te houden. Het wassen van uw dekbed bij normaal gebruik is niet noodzakelijk, het kan echter wel. Een andere mogelijkheid is om uw dekbedovertrek te wassen. Dit zorgt er tevens voor dat het dekbed zelf fris en hygiënisch blijft.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.