Satijnen kussensloop

Satijnen kussensloop

Creëer een luxe uitstraling door gebruik te maken van een satijnen kussensloop voor om uw kussens. Niet alleen ziet het er mooi uit, het ligt ook erg comfortabel en een kussensloop beschermt uw kussen.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@dekbedden.nl

Satijnen kussensloop

Satijn is een stof die gemaakt wordt uit hoogwaardig katoen. Vaak wordt satijn ook gemaakt uit kunststof, maar dit is van mindere kwaliteit. Wij bieden satijnen kussenslopen aan die gemaakt zijn van dit hoogwaardig katoen. Satijn heeft als voordeel dat het een luxe uitstraling heeft en makkelijk te strijken is. Een ander voordeel van satijn is dat deze stof ademt en dit zorgt ervoor dat deze stof niet zweterig aanvoelt. Satijnen kussenslopen slapen heerlijk zacht en zorgen voor een fijne nachtrust.

Satijnen kussenslopen

Het grootste voordeel van een kussensloop van satijn is dat het een geweldige invloed heeft op uw haar. Satijnen kussenslopen zorgen ervoor dat, ondanks de vele omwentelingen die uw hoofd 's nachts maakt, het hoofdhaar niet gaat pluizen. Tevens heeft het indrukwekkende gevolgen voor uw huid, mede dankzij de mogelijkheid tot ademen van satijn. Een satijnen kussensloop zorgt ervoor dat uw haar gaat glanzen. Wanneer mensen uw geheim achter deze glanzende lokken willen weten, kunt u ze vertellen dat een satijnen kussensloop wonderen doet voor het hoofdhaar.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.