Sanidor

Sanidor

Sanidor is specialist in het produceren van diverse producten voor de gezondheidszorg. De producten zijn kwalitatief erg goed, gemakkelijk te reinigen en zeer comfortabel.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@dekbedden.nl

Sanidor

De zorgsector in ons land is heel belangrijk en de vergrijzing neemt ieder jaar weer toe. Dit vraagt om een andere benadering van onder andere de doelmatigheid, patiëntgerichtheid, kostenbeheersing en kwaliteitsbeheersing. De zorg voor thuis moet meer toegankelijker worden voor iedereen. Daarom heeft Sanidor een goede samenwerking met de medische sector. Sandidor heeft door deze samenwerking een nieuwe generatie aan medische bedden op de markt aangeboden. Deltex en Sanidor zijn de specialisten in het produceren van producten voor de gezondheidszorg.

De medische eigenschappen

De medische generatie bestaat uit een brede collectie aan medische dekbedden en hoofdkussens. De dekbedden zijn warm, hygiënisch en vooral zeer comfortabel. Ook zijn de dekbedden licht, duurzaam en bovenal makkelijk te reinigen. Nu kunt u thuis ook toegang hebben tot medische producten. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Door de Bioactive vulling in de dekbedden en in de hoofdkussens, kunt u de producten wassen voor betere hygiëne.

De Bioactive vulling heeft de volgende eigenschappen:

  • Een blijvende anti-microbiologische werking.
  • Het voorkomt nare geurtjes in het textiel
  • Vermindert de kans van bacteriën
  • Uw product blijft mooi na intensief gebruik en wassen

Sanidor producten hebben ook de volgende functionele eigenschappen:

  • De producten zijn brandvertragend en isolerend
  • De producten hebben een desinfecterende werking
  • De producten van Sanidor zijn zeer duurzaam

Sanidor Health Care Bedding collectie voor u thuis

Sanidor ontwikkelt voornamelijk medische dekbedden die door zorginstanties worden gebruikt. Nu hebben zij speciaal een lijn ontwikkeld voor het thuisgebruik, de Sanidor Health Care Bedding collectie. Deze collectie bestaat uit enkele 4-seizoenen dekbedden, hoofdkussens en matrastoppers. De Sanidor Health Care Bedding collectie kan in de droogtrommel worden geplaatst.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.