Polydaun

Polydaun

Polydaun is een familiebedrijf en produceert dekbedden gemaakt van 100% eerlijk katoen. De producten zijn kwalitatief goed en gemaakt met veel aandacht en zijn erg duurzaam.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@dekbedden.nl

Polydaun

In 1962 is het familiebedrijf Polydaun gestart met het produceren van slaapzakken. Eind jaren zeventig werden de eerder dekbedden in Nederland geproduceerd. Deze dekbedden kwamen ter vervanging van de wollen dekens. In Zevenaar, waar het productatelier van Polydaun is gevestigd, wordt dagelijks gewerkt aan nieuwe technieken om voor elke consument een perfect slaapklimaat te creëren. De organisatie is volledig gericht op het leven van duurzame producten van hoogwaardige kwaliteit voor consumenten.

Polydaun vindt het belangrijk om verantwoord te produceren. Daarom zijn de producten van 100 procent eerlijk katoen gemaakt. De Polydaun dekbedden hebben hierdoor het Max Havelaar keurmerk voor Fairtrade verdiend. Met dit keurmerk wordt er benadrukt dat het katoen gekocht is onder eerlijke handelsvoorwaarden.

Polydaun beschikt over ruime kennis op het gebied van slaapbehoeften en –problemen. Hierdoor hebben zij voor iedereen een slaapconcept te bieden. Hun missie is om te zorgen dat iedereen fris ontwaakt iedere dag weer.

Polydaun voor kinderen

Voor de kleinere onder ons heeft Polydaun ook aparte hoofdkussens en dekbedden. Het bedrijft levert van 60 x 80 cm aan dekbedden en hebben een dun ademend hoofdkussen voor de kinderen.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.