Perkal kussensloop

Perkal kussensloop

Voor een zacht en zeer glad gevoel kiest u voor het materiaal perkal. Een kussensloop van perkal is dan ook een goede keuze en heeft een hoge kwaliteit. Kies uit het brede assortiment voor een kussensloop dat bij u past.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@dekbedden.nl

Perkal kussensloop

Een stof mag niet zomaar perkal worden genoemd. De stof moet hiervoor aan bepaalde voorwaarden voldoen. Allereerst moeten de perkal kussenslopen bestaan uit hoogwaardig katoen, dat op een bepaalde manier is geweven. De dichtheid van een stof moet hoog genoeg zijn om perkal genoemd te mogen worden. Wanneer dit het geval is, heeft u een kussensloop van hoge kwaliteit. Perkal kussenslopen zijn er in allerlei kleuren, zodat er altijd wel één tussenzit die aan uw wensen voldoet.

Kussensloop van perkal

Ons aanbod van perkal kussenslopen zorgt ervoor dat u altijd kussensloop naar uw wensen kunt vinden. De fijnste draden zijn gebruikt voor deze kussenslopen. Een perkal kussensloop is geschikt voor in de zomer, omdat het perkal katoen koel aanvoelt op uw huid. De beste katoenen draden die hiervoor gebruikt zijn, zijn op een speciale manier geweven om u de beste slaapervaring te kunnen bezorgen met een perkal kussensloop van dekbedden.nl.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.