Perkal hoeslaken

Perkal hoeslaken

Een hoeslaken van perkal voelt luxe aan op uw huid en heeft een zeer goede kwaliteit. Het houdt u lekker koel in de zomer en voelt warm aan in de winter. U kunt in het assortiment uit diverse hoeslakens van perkal kiezen.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@dekbedden.nl

Perkal hoeslaken

Een perkal hoeslaken is een hoeslaken van zeer fijn en hoogwaardig katoen. Een stof mag namelijk niet zomaar perkal worden genoemd: er moet voldaan worden aan eisen over de kwaliteit en dichtheid van de stof. Perkal hoeslakens hebben dankzij de manier van weven een hele hoge dichtheid. Hierdoor voelen zij vaak lekker koel aan op de huid, wat dus ideaal is voor in de warme zomermaanden. In de winter houdt uw hoeslaken van Perkal u lekker warm.

Hoeslakens van perkal

Tegelijk voelt een perkal hoeslaken heerlijk zacht en soepel aan. Tevens is de stof vaak elastisch, met als gevolg dat het om verschillende maten matrassen past. De elasticiteit van de stof zorgt er dus ook voor dat perkal hoeslakens vaak kreukvrij zijn en prachtige indruk maken in uw slaapkamer. Een perkal hoeslaken is te verkrijgen in vele kleuren en maten, waardoor er altijd wel iets bij zit wat aan uw wensen voldoet. Zo kunt u ook gemakkelijk genieten van de heerlijke koelte en frisheid van de hoeslakens!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.