Perkal dekbedovertrek

Perkal dekbedovertrek

Een dekbedovertrek van perkal voelt zeer fijn aan op uw huid en is gladder dan katoen. Het overtrek voelt koel aan en u zult er comfortabel onder slapen. Kijk in ons assortiment voor een overtrek wat bij u past.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@dekbedden.nl

Perkal dekbedovetrek

Perkal is in principe katoen, alleen dan op een andere manier geweven. De stof heeft een hoge dichtheid. Dit zorgt er voor dat perkal dekbedovertrekken een stuk koeler en aangenamer aanvoelen op de huid. Perkal heeft als eigenschappen dat het fijner en gladder is dan regulier geweven katoen. Er worden vaak Egyptische garens gebruikt om Perkal dekbedovertrekken te maken: deze garens zijn namelijk fijner en hiermee kan de benodigde hoge dichtheid van de stof bereikt worden. Een stof moet aan een bepaalde dichtheid voldoen en van hoge kwaliteit zijn om de naam Perkal te mogen dragen.

Dekbedovertrekken van perkal

Perkal dekbedovertrekken zijn te koop in allerlei soorten, maten en kleuren: er is dus voor ieder wat wils. U kunt een perkal dekbedovertrek krijgen voor een eenpersoons- en tweepersoonsbed. Er kan zelf beslist worden of u een dessin in uw perkal dekbedovertrek wil of slechts één kleur: u kunt het dekbedovertrek kiezen wat het best bij u en uw slaapkamer interieur past dankzij ons uitgebreide assortiment.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.