Over Dekbedden.nl

Dekbedden.nl is de grootste webwinkel van Nederland op het gebied van dekbedden. Dankzij onze unieke formule waarbij wij rechtstreeks met fabrikanten samenwerken kunnen wij dekbedden van topkwaliteit aanbieden tegen veel lagere prijzen dan reguliere winkels die vaak te maken hebben met dure showrooms, voorraden en winkels. Op Dekbedden.nl bent u aan het goede adres voor dekbedden met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Online bestellen op dekbedden.nl

Online bestellen op Dekbedden.nl heeft vele voordelen. U bent bijvoorbeeld niet gebonden aan bepaalde openingstijden. U kunt op uw gemak ons assortiment bekijken en vervolgens een dekbed van topkwaliteit tegen de beste prijs aanschaffen. Na het kiezen van het door u gewenste dekbed of ander product, kunt u met 1 klik op de button het geselecteerde product in uw winkelmandje plaatsen en daarna afrekenen en uw bestelling afronden. Onze verzendpartner PostNL zorgt er vervolgens voor dat u binnen gemiddeld 1-3 dagen uw bestelling in huis hebt.

Vriendelijke klantenservice

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Alle producten die u bij ons bestelt hebben een kwaliteitsgarantie. U kunt ons bovendien telefonisch en per email bereiken voor eventuele vragen. Wij helpen u graag op weg naar het juiste dekbed!

Algemene bedrijfsgegevens

Dekbedden.nl (onderdeel van Bedden.nl BV)
Kabelweg 43
1014 BA Amsterdam
Tel: 020-2624202
Email: info@dekbedden.nl
ABN Amro bank: 400341131
KvK: 56356390
BTW: NL852087688B01

 

Een ogenblik geduld a.u.b.