Silvana

Silvana

Silvana is het meest bekend door het Silvana Support hoofdkussen: het eerste hoofdkussen wat op de markt was gebracht. Ondertussen heeft Silvana zicht uitgebreid en produceren ze ook dekbedden. De producten zijn kwalitatief sterk en zeer comfortabel.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Silvana

Tot aan de zeventiger jaren werd het slaapcomfort met name bepaald door de bedbodem en het matras. Het hoofdkussen kwam helemaal niet ter sprake. Dit is redelijk vreemd, omdat een geschikt hoofdkussen voor een derde van het slaapcomfort zorgt. Een ultiem slaapcomfort werd om deze reden nooit behaald. Zo’n 30 jaar geleden begon Silvana daarom met het ontwikkelen en produceren van hoofdkussens. In 1983 werd op basis van wetenschappelijk onderzoek het eerste hoofdkussen op de markt gebracht: het Silvana Support hoofdkussen. Dit kussen is tot op heden het meest effectieve hoofdkussen dat is voorzien van een ingebouwde neksteun.

Prominente naam

De laatste jaren is het Silvana assortiment enorm uitgebreid om aan verschillende wensen te kunnen voldoen. Er werd gestart met de ontwikkeling en de productie van dekbedden. Silvana heeft door de jaren heen een steeds prominentere naam verworven binnen de wereld van slaaptextiel. Door een consistente toepassing van de allernieuwste technologieën blijft Silvana vooruitstrevend op het gebied van slaapcomfort.