Duvet Doré

Duvet Doré

Duvet Doré heeft zich gespecialiseerd in hoofdkussen, maar heeft ook zeer goede dekbedden. De producten zijn kwalitatief sterk, zeer luxe en voornamelijk gemaakt van ganzendons.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 

Duvet Doré

Duvet Doré is een van de bekendste luxe dekbeddenmerken in de beddenwereld. Het merk werkt veelal met dons en weet met de gebruikte materialen topkwaliteit te garanderen. Aangezien Duvet Doré het productieproces zorgvuldig bewaakt, is een goede hygiëne van uw slaapproducten gegarandeerd. Duvet Doré heeft een uitgebreidde lijn aan dekbedden, maar heeft zich ook gespecialiseerd in hoofdkussens. Beide producten zijn erop gericht om uw slaapcomfort te bevorderen. Met de Platinum collectie weet Duvet Doré ook de top van het segment te infiltreren en hier heeft de Platinum lijn dan ook een vast plaats bereikt.

Duvet Doré Dekbedden

De dekbedden van Duvet Doré behoren tot het hoogste segment van de dekbedden. De dekbedden bestaan over het algemeen uit ganzendons. De donspercentages van deze donzen dekbedden zijn wisselend, zo zijn er 100% donzen dekbedden, maar er zijn ook dekbedden met een minder hoog donspercentage, wat ook merkbaar is in de prijs. Om voor optimaal comfort te zorgen zijn de dekbedden ook verkrijgbaar in een 4-seizoenen dekbed uitvoering. Bij een enkele uitvoering kunt u het in de wisselende seizoenen vaak te koud of juist weer te warm hebben. Met een 4-seizoenen versie krijgt u een apart herfst- en lentedeel en een apart zomer deel. Deze twee delen aan elkaar bevestigd middels drukknoppen geven een winterdeel, dat extra warm is. Zo heeft u voor de lente, zomer, herfst en winter een dekbed, dat voor voldoende warmte zorgt.

Duvet Doré hoofdkussens

De hoofdkussens van Duvet Doré zijn onder te verdelen in twee soorten: er zijn puntkussen en boxkussen. De boxkussen zijn extra dik en hebben een afmeting van 50 x 60 centimeter, maar door hun dikte passen er toch uitstekend normale kussenslopen omheen. De puntkussens hebben een dikte die toeloopt naar de punten en hebben een afmeting van 60 x 70 centimeter. De kussen beschikken ook over een kern van ganzendons met wisselende donspercentages.