Ducky Dons

Ducky Dons

Ducky Dons levert kwalitatief goede producten en zijn erg betrouwbaar. Ze produceren voornamelijk donzen dekbedden die voldoen aan de hoogste normen.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 

Ducky Dons

Ducky Dons Nederland begon rond de jaren '50 met het importeren en verwerken van veren en dons. Hiervoor was al jaren geen binnenlandse markt, daarom werd het grootste deel naar het buitenland geëxporteerd. Door de jaren heen werd het donzen dekbed dan toch eindelijk ook in Nederland populair, waardoor Ducky Dons haar naam ook in Nederland kon gaan bekend maken. Het bedrijf is erg consumentgericht en heeft een hoge product- en leverbetrouwbaarheid.

De Ducky Dons dekbedden en hoofdkussens worden volledig in Nederland geproduceerd. Het gehele productieproces voldoet aan de strengste Europese normen. Hierdoor wordt u verzekerd van top kwaliteit en het beste slaapcomfort.

Vanuit twee moderne fabrieken in Ermelo worden de producten van Ducky Dons naar het buitenland geëxporteerd .De producten worden gezien als zeer betrouwbaar.

Een donzen dekbed is uitermate geschikt voor mensen die allergische reacties vertonen. Meestal wordt gedacht dat deze reactie veroorzaakt wordt door dons en veren. Maar dat is niet zo. Door de aanwezigheid van huisstofsmijt in de slaapomgeving worden vaak allergische reacties veroorzaakt.