Cinderella Bedding

Cinderella Bedding

De Cinderella Bedding collectie is van Deltex en heeft kwalitatief goede producten in het assortiment zitten. De dekbedden en hoofdkussens van Cinderella zijn comfortabel en zorgen ervoor dat u uitgerust wakker wordt.

Cinderella Bedding

De naam Cinderella zegt u waarschijnlijk wel iets. U herkent de naam ongetwijfeld als trendsetter in de bedtextiel branche. Deltex is al 45 jaar de producent in het maken van modieuze dekbedden en hoofdkussens. De collectie Cinderella Bedding by Deltex uit 2010 wordt gekenmerkt door innovatie, prijsstelling en productkwaliteit. Deze unieke collectie is met name door de naamsbekendheid een unieke collectie die ruime keus biedt. De producten die onder deze collectie vallen, staan garant voor een heerlijke nachtrust, waardoor u de volgende dag optimaal kunt genieten. De vakmensen met hun traditionele vakmanschap en de geavanceerde productietechnieken maken van het bedtextiel hoogwaardige producten.

Comfortabel slaaptextiel

Aangezien we een derde van ons leven slapen, is een goed hoofdkussen cruciaal voor een goede nachtrust. Cinderella Bedding biedt daarom een breed assortiment aan hoofdkussens. U heeft de keus uit comfortabele klassiekers, maar u kunt ook kiezen uit kussens met een schouderuitsparing, een neksteun of uit een kussen met een stabilisatieschot. Daarnaast is Cinderella meester in het produceren van comfortabele dekbedden. Deze dekbedden worden geleverd in een handige draagtas, zodat u het dekbed eventueel beschermd op kan bergen. Cinderella heeft de volgende dekbedden: synthetische dekbedden, natuurlijke dekbedden en zomerdekbedden. Genoeg keus is er zeker!