Castella

Castella

Het merk Castella is in 2016 geïntroduceerd en is hierdoor nieuw, maar toch al zeer vertrouwd. Dit Nederlandse merk biedt dekbedden en hoofdkussens in allerlei soorten en maten passend bij uw wensen.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 

Het merk Castella is in 2016 geïntroduceerd en is dus nog een gloednieuw merk. Castella heeft een lijn met hoofdkussens en dekbedden op de markt gebracht onder de slogan “the art of dreaming". Ze willen hoogwaardige kwaliteit dekbedden en hoofdkussens bieden in allerlei soorten en maten om zo aan de wensen van elke consument te kunnen voldoen.

Dekbedden.nl heeft een mooie selectie van een aantal dekbedden samengesteld. De dekbedden zijn in verschillende maten beschikbaar en in de zomer-, winter- en 4 seizoenenvarianten. Daarnaast verschillen de dekbedden ook in vulling. De Castella collectie op Dekbedden.nl bestaat uit dekbedden met een synthetische vulling en dekbedden met verschillende soorten donzen vullingen. Het verschil tussen de donzen vulling wordt veroorzaakt door de afkomst en hoeveelheid dons in de dekbedden.

Naast dekbedden heeft Dekbedden.nl ook een assortiment aan Castella hoofdkussens. Deze zijn ook beschikbaar met verschillende soorten vullingen, en verschillende diktes. Ook is het mogelijk om bij een aantal kussens de bepalen in welke dikte het kussen moet komen. Als laatste heeft Castella ook een ideaal kinderkussen die met navulling komt en daardoor op de gewenste dikte gemaakt kan worden.

De hoofdkussens en dekbedden van Castella zijn voorzien van het Downafresh greenline label. Dit houdt in dat de producten voldoen aan de Europese hygiëne norm en de Europese norm wat betreft het dierenwelzijn. Castella is hard op weg om een zeer toonaangevend merk te worden met de hoge kwaliteit producten die dankzij het brede aanbod voor iedereen geschikt zijn.