Linnen laken

Linnen laken

Geef uw bed een prachtige uitstraling door een laken van linnen te gebruiken. Linnen is luchtig en uitstekend voor in de zomer. Blijf koel en bekijk ons assortiment voor diverse linnen lakens.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@dekbedden.nl

Linnen laken

Van linnen worden niet enkel tafelkleden, gordijnen en schildersdoeken gemaakt, maar ook linnen lakens. Een linnen laken staan prachtig op uw bed. Een laken wordt voornamelijk gebruikt als hoeslaken, maar kan ook gebruikt worden als bijvoorbeeld een extra laag onder uw dekbed. Zo blijft u extra warm tijdens de gure winterdagen. Soms gebruikt men echter enkel een linnen laken als deken, voornamelijk in de zomermaanden. Zij vinden dan een dekbed te dik. Linnen lakens staan luxe op uw bed en liggen heerlijk.

Lakens van linnen

Linnen is een soort textiel dat gemaakt wordt uit vlas. Een linnen laken is een uniek product dat prachtig staat op uw bed. De hoeslakens zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen, dus het is mogelijk om uw één of tweepersoonsbed te bekleden. Dankzij ons ruime assortiment is er genoeg keus voor uw bed.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.