Linnen kussensloop

Linnen kussensloop

In ons assortiment hebben wij veel kussenslopen, waaronder ook van linnen. Linnen geeft uw slaapkamer en bed een luxe uitstraling en voelt comfortabel aan. De kussenslopen zijn beschikbaar in verschillende kleuren.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@dekbedden.nl

Linnen kussenslopen

Linnen is een stof die gemaakt wordt uit vlas. De stof wordt niet alleen meer gebruikt voor bijvoorbeeld gordijnen, tafellakens of schildersdoeken. Van linnen worden ook linnen kussenslopen gemaakt. Deze kussenslopen zijn er in verschillende kleuren, zodat er altijd iets bij zit naar uw gading. Er zijn felle kleuren om bijvoorbeeld een kinderkamer mee op te vrolijken, maar ook neutrale kleuren om uw kamer een luxe uitstraling te geven met linnen kussenslopen. De linnen kussenslopen passen goed bij linnen beddengoed en hiermee kunt u een mooi geheel creëren.

Kussensloop van linnen

Een linnen kussensloop geeft een luxe uitstraling aan uw slaapkamer. Daarnaast voelt een linnen kussensloop ook nog eens fris en schoon aan, zodat u optimaal en comfortabel van uw nachtrust kunt genieten. Linnen is een sterke en vooral duurzame stof: het slijt niet snel en kan dan ook lang gebruikt worden. Hoe vaker men een linnen kussensloop wast, hoe soepeler het wordt. Zo kunt u er extra lang van genieten.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.