Linnen hoeslaken

Linnen hoeslaken

Voor een mooie en luxe uitstraling kiest u voor een hoeslaken van linnen. Linnen voelt comfortabel aan tijdens uw nachtrust en ziet er goed uit om uw matras heen. In het assortiment hebben we hoeslakens van glad linnen en damast linnen opgenomen.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@dekbedden.nl

Linnen hoeslaken

Een linnen hoeslaken zorgt voor een luxe uitstraling van de slaapkamer en is tegelijkertijd heerlijk om op de slapen. Linnen wordt verdeeld in twee verschillende soorten: damast linnen en glad linnen. Damast linnen is op een andere manier geweven dan glad linnen. De naam van deze manier van weven komt van de tijd van Damascus, toen is deze techniek uitgevonden. In damast linnen kunnen patronen verwerkt zijn, in glad linnen is dit meestal niet het geval. Linnen hoeslakens kunnen van glad linnen of damast linnen zijn.

Hoeslakens van linnen

Linnen hoeslakens worden door mensen vaak verkozen boven andere hoeslakens. De reden hiervoor is dat een linnen hoeslaken de transpiratie veel beter afvoert. Dit zorgt ervoor dat u zelfs in de warme zomermaanden heerlijk kunt slapen. U wilt waarschijnlijk niets anders meer, na eens een slaapervaring te hebben gehad op een linnen hoeslaken. In ons assortiment vindt u de beste hoeslakens gemaakt uit linnen om u deze ervaring te laten beleven.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.