Kinderkussen

Kinderkussen

Net zoals voor u, is voor uw kind een hoofdkussen erg belangrijk voor een goede nachtrust. En elk kind heeft weer zijn eigen behoeftes voor een kinderkussen. Wij hebben diverse soorten in het assortiment, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 

Kinderkussen

Een kussen is voor uw kind even belangrijk als uw eigen hoofdkussen. Vanaf ongeveer een jaar of twee hebben kinderen een eigen kinder kussen nodig. Dit kunt u merken aan het feit dat uw kind bijvoorbeeld op zijn of haar handje gaat slapen of het dekbed ter ondersteuning van het hoofdje gaat gebruiken. Kinderkussens ondersteunen het hoofdje van uw kind de hele nacht en zorgen ervoor dat uw kind uitgerust en fris wakker wordt.

Verschillende kinderkussens

Ieder kind heeft behoefte aan een ander soort kinderkussen, dit kan variëren van hard tot zacht maar ook verschillende samenstellingen. Om uw kind een heerlijke nachtrust te kunnen geven bieden wij allerlei soorten en maten kinderkussens aan. Kinderkussens zijn vaak synthetisch zodat een kind er doorheen kan ademen. Zo is er geen enkel gevaar voor uw kind. Wij hebben bijvoorbeeld ook een kinderkussen dat volledig in de wasmachine kan, voor optimale hygiëne. Dit is een voordeel wanneer uw kind allergisch is voor huisstofmijt, het gehele kussen wordt dan gereinigd. U kunt ook een kussen nemen met afritsbare sloop, dit kan dan regelmatig gewassen worden wanneer uw kind bijvoorbeeld verkouden is. Nu een kinderkussen van topkwaliteit kopen tegen een onverslaanbare prijs!