Kussens

Kussens

Een kussen is erg belangrijk voor een goede nachtrust. Wanneer u comfortabel ligt zult u sneller en fijner slapen. Dekbedden.nl heeft diverse hoofdkussens, nekkussens en kinderkussens in het assortiment, vind nu het kussen dat bij u past.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 

Kussens

Vaak wordt gedacht dat een matras het belangrijkste deel van het bed is, maar in principe is het kussen even belangrijk. Een kussen ondersteunt het hoofd en de nek en zorgt ervoor dat u 's nachts een goede houding heeft. Er zijn verscheidene soorten hoofdkussens, nekkussens en kinderkussens te verkrijgen. U kunt denken aan donzen, synthetische of schuimkussens. Elke kussen heeft andere eigenschappen.

Nieuwe kussen kopen

Een kussen kopen is geen probleem wanneer u weet welke soorten kussens er zijn en welke u nodig heeft. Er zijn kussens die van vorm veranderen maar ook kussens die dit niet doen. Een synthetisch hoofdkussen heeft een redelijk vaste vorm, terwijl een hoofdkussen gevuld met dons juist gemakkelijk te vervormen zijn naar de vorm die u prefereert. De donskussens zijn nog steeds één van de populairdere soorten hoofdkussens. De hoeveelheid dons in het hoofdkussen bepaald de hardheid van het hoofdkussen. Synthetische hoofdkussens hebben vaak een goede prijs en zij zijn redelijk zacht en licht. Deze hoofdkussens kunnen, net zoals al het andere synthetische bedlinnen, gemakkelijk in de wasmachine. Als laatste zijn er de schuimkussens, dit type hoofdkussen heeft al een vaste vorm en kunnen dus niet gevormd worden. Echter bieden schuimkussens wel perfecte ondersteuning voor uw gehele lichaam en zorgen voor een heerlijk ontspannende nachtrust. Naast kussens, kunt u hier terecht voor een uitgebreid dekbedden assortiment.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.