Kinderdekbed

Kinderdekbed

Niet alleen een goed bed is belangrijk voor de nachtrust van uw kind, ook het dekbed draagt hieraan bij. In ons assortiment bieden wij diverse kwalitatief goede dekbedden aan die comfortabel en warm zijn.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 

Kinderdekbedden op Dekbedden.nl

Een kinderdekbed is belangrijk voor uw kindje. Kinderen hebben tussen de tien en twaalf uur slaap per nacht nodig, waardoor ze heel wat uren in bed liggen. Dit is uiteraard nog meer wanneer een kind nog middagslaapjes doet. Het is dan ook logisch dat uw kind een goed bed nodig heeft, met een stevig matras en misschien zelfs een hekje voor het uit bed vallen. Soms wordt het vergeten, maar een dekbed en een hoofdkussen zijn minstens net zo belangrijk als het matras voor de nachtrust van uw kind. Een dekbed is aan de ene kant nodig om uw zoon of dochter warm te houden, maar moet ook ventileren zodat uw kind het niet té warm krijgt. Met het juiste kinderdekbed zal uw kind de juiste lichaamstemperatuur krijgen om heerlijk te slapen, zonder klam van het zweet of rillend van de kou wakker te worden. Het hoofdkussen is belangrijk om het hoofd en vooral de nek te ondersteunen, zodat uw kind in een goede houding kan liggen.

Slaap bij kinderen

Zoals hierboven is genoemd heeft een kind meer slaap nodig dan een volwassene. Dit komt omdat de hersenen van een kind nog volop in ontwikkeling zijn. Wanneer kinderen slapen, krijgen de hersenen de tijd om de verbindingen te versterken. Slaap is dus naast eten en drinken de belangrijkste levensbehoefte van een kindje. Een kleuter heeft tien tot twaalf uur slaap nodig per nacht. Er van uitgaande dat uw kindje niet meteen in slaap valt en middagslaapjes houdt kan een kind tot wel 15 uur per dag in bed besteden. Dit is meer dan een halve dag en dus ontzettend veel. Om die reden moet er alles aan gedaan worden om te zorgen dat uw kindje goed kan slapen.

Eigenschappen van een kinderdekbed

Een kinderdekbed heeft altijd de afmeting 100 x 135 centimeter. Deze maat dekbed is geschikt voor een bed van 70 x 100 centimeter. Alle kinderdekbedden in ons assortiment kunnen gewassen worden. Bij jonge kinderen die nog niet altijd de nachten droog houden is dit ideaal. U gooit het kinderdekbed in de was en het is binnen een paar uur schoon. Bij elk dekbed staat apart vermeld op hoeveel graden het gewassen kan worden. Dit is afhankelijk van de vulling. De meeste kinderdekbedden hebben een polyester of een synthetische vulling, omdat dit makkelijk wasbare materialen zijn. Deze vullingen bestaan uit polyester of synthetische vezelbolletjes. Deze voelen zacht aan, isoleren warmte maar kunnen ook ventileren doordat ze een open structuur hebben. Hierdoor zal uw kindje het in koude nachten lekker snel warm hebben, maar zal het dekbed tijdens warme nachten voldoende ventileren. Een ander voordeel van een Synthetische dekbed is dat het vaak gebruikt kan worden door mensen met allergieën. Bij kinderen is het vaak nog niet duidelijk of er allergieën zijn, maar het is altijd verstandig om preventief te kiezen voor een dekbed dat allergische reacties voorkomt.

Kinderdekbed online bestellen

Als u het geschikte kinderdekbed voor uw kind heeft gevonden kunt u deze bij Dekbedden.nl gemakkelijk en snel bestellen. Wij zijn niet alleen via desktop bereikbaar, maar u kunt ook gebruik maken van onze mobiele website, of de versie voor de tablet. Hierdoor kunt u op elk gewenst vrij moment een nieuw en voordelig kinderdekbed uitzoeken voor uw zoon of dochter. Wanneer u dit heeft gedaan kunt u ook nog kijken in ons assortiment met kinder-dekbedovertrekken en kinder-kussens. Want, zoals u hierboven heeft kunnen lezen is het een combinatie van het matras, het dekbed en het hoofdkussen, wat zorgt voor een fijne nachtrust voor uw kindje. Wanneer alle benodigde producten in de winkelwagen zijn geplaatst kunt u klikken op bestelling afronden om het bestelproces in werking te stellen. U vult vervolgens uw persoonsgegevens in en u kunt betalen via één van onze veilige betaalopties. Wanneer u de bestelling geplaatst heeft zullen onze bezorgers uw kinderdekbed zo snel mogelijk thuisbezorgen.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.