Jersey hoeslaken

Jersey hoeslaken

Jersey hoeslakens zijn erg zacht en zeer elastisch. Het hoeslaken blijft dan ook goed om uw matras heen zitten en het geeft meteen een verzorgde en strakke uitstraling. Voor een jersey hoeslaken kunt u goed terecht in ons assortiment.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 

Jersey hoeslaken

Een jersey hoeslaken is heerlijk om de nacht op door te brengen. Jersey hoeslakens worden gemaakt van hoogwaardig katoen en worden op een speciale manier gebreid. Hierdoor ontstaat er een heerlijke zachte en zeer elastische stof. De jersey hoeslaken is dan ook meer elastisch dan bijvoorbeeld een hoeslaken van katoen. Dit heeft als voordeel dat deze hoeslakens gemakkelijk om het bed heen passen en ook om matrassen met verschillende afmetingen. De hoeslakens zijn vaak rondom voorzien van een elastiek, zodat het nog gemakkelijker om het bed blijft zitten.

Hoeslaken van jersey

Van jersey werden vroeger vooral truien gemaakt, maar tegenwoordig worden er dus ook jersey hoeslakens van gemaakt. Er bestaat wollen jersey en katoenen jersey. De katoenen jersey is meestal elastischer, dus hier wordt een jersey hoeslaken van gemaakt. Natuurlijk wordt hier alleen hoogwaardig katoen voor gebruikt. In ons assortiment vindt u dan ook alleen hoeslakens van jersey met de hoogste kwaliteit.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.