Home care

Home care

Geïnteresseerd in een Home Care hoeslaken? Bekijk op deze pagina onze opties. Ook voor u hebben wij een hoeslaken.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wanneer u kiest voor een luxe hoeslaken van Home Care kiest u voor uitmuntende kwaliteit. Deze jersey hoeslakens zijn ideaal voor mensen die graag een stevig en toch zacht hoeslaken gebruiken en zijn beschikbaar in een enkele, maar ook dubbelgeweven variant. Deze dubbelgeweven hoeslakens zijn erg geschikt om te gebruiken voor matrassen met hierop een topdekmatras dankzij de extra rekbaarheid. U kunt deze hoeslakens gebruiken voor matrassen met een maximale hoekhoogte van 40 centimeter. Dankzij het elastiek in de hoeslakens spant u moeiteloos de hoeslakens om de matrassen heen.

De Materialen

De hoeslakens van Home Care spannen altijd netjes en strak om uw matras heen en zijn bovenal kreukvrij. De 100% katoen jersey hoeslakens zijn beschikbaar in veel kleuren en maten en kunnen dankzij hun pillingvrije finish gewoon gewassen worden in de wasmachine. Deze finish voorkomt dat u na het wassen last krijgt van bolletjes op het hoeslaken.

Aanschaf Home Care Hoeslaken

Bent u geïnteresseerd geraakt in een Home Care product? Bij Dekbedden.nl bieden wij u het ruime assortiment Home Care producten tegen zeer scherpe prijzen.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.