Hoeslakens

Hoeslakens

Er zijn hoeslakens in verschillende materialen en kleuren beschikbaar, zo kunt u een hoeslaken afstemmen op uw wensen en behoeften. Kies bijvoorbeeld een katoenen hoeslaken voor een zacht en warm gevoel en een satijnen hoeslaken voor een luxere uitstraling.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hoeslakens bij Dekbedden.nl

Een matras is niet compleet zonder hoeslaken. Er zijn verschillende hoeslakens te verkrijgen, in verschillende afmetingen en ook verscheidene materialen. Een hoeslaken is een hoes die om het matras heen gaat als bescherming. Ee hoeslaken brengt een aantal voordelen met zich mee. Ten eerste de hygiëne. Een hoeslaken kan eenvoudig van het matras afgehaald worden, zodat het gewassen kan worden. Ten tweede ziet het er goed en verzorgd uit. Wij hebben verschillende kleuren hoeslakens in ons assortiment waardoor u een hoeslaken kunt uitzoeken dat bij uw dekbedovertrek past. Ten derde ligt het fijner. Het voelt heerlijk zacht aan en is beter dan de stugge stof van het matras.

Materialen van hoeslakens

Het meest voorkomende materiaal voor hoeslakens is katoen. Dit materiaal komt van de katoenplant en wordt vervolgens bewerkt. De zachte katoenvezels worden dan gesponnen tot stof. Katoenen hoeslakens voelen glad en koel aan. Een groot deel van de hoeslakens zijn van perkal katoen, dit is de hoogste kwaliteit katoen die er is, waardoor de hoeslakens langer mee zullen gaan. De kwaliteit is zo hoog omdat het materiaal erg dicht is geweven en het dus steviger is. Een ander veelgebruikt materiaal bij hoeslakens is satijn. Dit materiaal is op een speciale manier geweven, waardoor het heel zacht aanvoelt en een gevoel van luxe met zich meebrengt. Dit zorgt voor extra uitstraling van uw matras. Een andere populaire optie is het jersey hoeslaken. Dit elastische materiaal zorgt ervoor dat het hoeslaken makkelijk om het matras heen past. Dit materiaal voelt ook iets warmer aan dan katoen, maar trekt wel mooi glad om het matras heen. Dit materiaal is zeer aan te raden voor in de winter.

Soorten hoeslakens

Niet elk matras is hetzelfde. Zo hebben de meeste gemiddelde matrassen een dikte tussen de 19 en 22 centimeter. Voor deze matrassen is een normaal of standaard hoeslaken geschikt. Voor een boxspring matras zijn andere onderleggers nodig, omdat deze vaker wat dikker zijn. Tot slot zijn er nog topdekmatrassen en splittoppers. Voor een topdekmatras is een andere maat hoeslaken geschikt dan voor een matras, omdat deze een stuk dunner is. Een splittopper heeft helemaal een specifieke afmeting, omdat deze aan de bovenkant (en soms ook aan de onderkant) een split heeft. Voor elke soort matras is er een aparte onderlegger geschikt. Wanneer u een hoeslaken gaat kopen, let dan goed op welke variant u koopt.

Complete bedtextielset

Om uw matras zo lang mogelijk schoon en nieuw te houden kunt u onder uw hoeslaken nog een molton om het matras heen doen. Deze is net even wat dikker en vangt een deel transpiratievocht op. Daarnaast voelt het extra zacht aan en voorkomt het dat het matras wordt aangetast. Het belangrijkste van een bed en het bijbehorende beddengoed is dat het lekker ligt, dat het warm genoeg is en dat het heerlijk zacht aanvoelt. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn als het er een beetje mooi uitziet en alles bij elkaar past. U kunt er zelf voor zorgen dat uw hoeslaken past bij uw dekbedovertrek door bijvoorbeeld de kleuren op elkaar af te stemmen.

Voordelig hoeslaken kopen

Als u in ons brede assortiment een hoeslaken heeft gevonden wat past bij uw slaapvoorkeuren, check dan voor het bestellen even of u de goede maat heeft. Het zou namelijk zonde zijn als u een te kleine maat heeft besteld voor uw matras. Over het algemeen is het niet erg als u een maat te groot heeft besteld, omdat het hoeslaken alsnog strakgetrokken kan worden om het matras. Wanneer u een keuze heeft gemaakt en de producten in de winkelmand heeft geplaatst kunt u eenvoudig bestellen. Dit doet u door uw gegevens in te vullen en online te betalen met iDeal, Paypal of uw creditcard. Het behoort ook tot de opties om achteraf te betalen met Afterpay. Uw gegevens gebruiken we enkel om u een email met de bevestiging van uw bestelling te sturen. Daarnaast hebben we uw adres nodig om de producten op de juiste plaats af te leveren. Zodra u besteld heeft zullen wij uw product zo snel mogelijk verzenden zodat u zo snel mogelijk lekker kunt slapen op uw nieuwe hoeslaken!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.