Hoeslakens

Hoeslakens

Er zijn hoeslakens in verschillende materialen en kleuren beschikbaar, zo kunt u een hoeslaken afstemmen op uw wensen en behoeften. Kies bijvoorbeeld een katoenen hoeslaken voor een zacht en warm gevoel en een satijnen hoeslaken voor een luxere uitstraling.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Geen verzendkosten
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hoeslakens

Een bed is niet compleet zonder hoeslaken. Er zijn verschillende hoeslakens te verkrijgen, in verschillende afmetingen en ook verscheidene materialen. Een bekend materiaal voor hoeslakens is katoen. Deze katoenen hoeslakens zijn vaak erg glad en koel. Deze hoeslakens en perkal hoeslakens worden daarom vaak in de zomer gebruikt als laken. Een ander veelgebruikt materiaal voor een hoeslaken is satijn. Satijn is hoogwaardig katoen dat geweven is op een speciale manier. Satijnen hoeslakens hebben een luxe uitstraling en staan prachtig om uw matras.

Hoeslakens van verschillende materialen

Een jersey hoeslaken is ook een optie. Deze zijn vaak iets warmer dan bijvoorbeeld een laken van katoen en worden dan ook in de winter gebruikt. Een jersey stofje houdt u in de winter heerlijk warm. Vaak zijn deze lakens ook wat elastischer dan katoenen lakens, waardoor ze gemakkelijk om verschillende matrassen passen. Hoeslakens online kopen dankzij ons voor u geen enkel probleem meer. U vindt in ons ruime assortiment gemakkelijk een laken van ieder materiaal of welke afmeting u ook maar wenst.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.