Flanellen laken

Flanellen laken

Om u warm te houden in de winter kiest u voor een laken van flanel. De lakens van flanel zijn soepel en heerlijk zacht zodat u uw slaapcomfort verhoogt. Bekijk ons assortiment voor de verschillende lakens.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@dekbedden.nl

Flanellen laken

Flanel is een stof die al zeer lang gebruikt wordt. Vroeger werd flanel voornamelijk gebruikt als dikke deken, om in de winter goed warm te kunnen blijven. Flanel heeft dan ook de reputatie als stugge en zeer warme stof. Niets is minder waar, tegenwoordig zijn flanellen lakens van heerlijk soepele kwaliteit. Ze houden u lekker warm tijdens koude dagen, maar voelen zeker niet verstikkend warm aan. Flanel is dus niet meer de stof die het geweest is, en dat in positieve zin.

Lakens van flanel

Een flanellen laken heeft haar naam te danken aan de manier waarop de stof gemaakt is. Bij flanellen lakens wordt het katoen namelijk op een bepaalde manier geruwd, waardoor er een zeer zachte stof ontstaat. Welke kleur flanellen laken u ook wilt, bij ons is het allemaal verkrijgbaar in ons ruime en scherp geprijsde assortiment. Een flanellen laken houdt u heerlijk warm tijdens gure nachten en biedt u de comfort die u verdient.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.