Duvet Doré dekbedden

Duvet Doré dekbedden

De Duvet Doré collectie hoort bij het merk Ducky Dons. Alle dekbedden worden op Nederlandse bodem geproduceerd en zijn voorzien van het Nomite keurmerk, dit betekent dat ze erg geschikt zijn voor iedereen met een allergie. Bekijk het assortiment voor de diverse dekbedden.

Duvet Doré dekbedden

Duvet Doré is een onderdeel van het bekende dons merk, Ducky Dons, een Nederlandse dekbeddenproducent. Duvet Doré staat bekend om haar donzen producten. Het merk is vooral gespecialiseerd in hoofdkussens en dekbedden met donzen vulling. De naam zelf betekent ‘gouden dekbed’. Alle producten worden allemaal in Nederland geproduceerd. Van het wassen van alle veren en het dons, tot het gehele productieproces met het vullen van de dekbedden.

Het ‘gouden dekbed’ is uitstekend geschikt voor personen die allergische reacties vertonen. Allergische reacties worden niet veroorzaakt door dons en veren, maar door huisstofmijt. Donzen dekbedden zijn in vergelijking met synthetische of wollen dekbedden het best vochtregulerend. Dit zorgt ervoor dat het huisstofmijt niet graag blijft hangen. Ook de Duvet Doré dekbedden zijn voorzien van een Nomite keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA). Met dit label wordt er aangegeven dat het dekbed helemaal geschikt is voor mensen met een allergie.

De dekbedden zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Zo zijn de dekbedden beschikbaar in een één –en tweepersoons variant. U kunt daarbij kiezen om een lengte maat te nemen van 200 centimeter, maar u kunt ook kiezen voor een dekbed van 220 centimeter. Dekbedden zijn er om warmte voor u te garanderen tijdens het slapen. Niemand vindt het prettig om het koud te hebben tijdens slapen. Per seizoen kan het verschillen hoeveel warmte u nodig heeft. Daarom heeft Duvet Doré ook een 4-seizoenen uitvoering. Dit dekbed heeft een lente/herfst deel en een zomer deel. Deze delen samen zorgen voor een warm winterdekbed. Zo hoeft u maar één dekbed aan te schaffen die in elk seizoen van pas komt.

De dekbedden zijn ook verkrijgbaar in alle warmte klassen.

  • Warmteklasse 1: Het winterdekbed. Deze klasse is uitermate geschikt voor mensen die het vaak koud hebben.
  • Warmteklasse 2: Het hele jaar dekbed. Deze klasse is voor een gemiddeld warm dekbed. Dit dekbed kan geschikt zijn voor het hele jaar.
  • Warmteklasse 3: Het hele jaar dekbed (wat lichtere variant). Dit dekbed is wat lichter. Hij is het meest geschikt voor een verwarmde slaapkamer of voor mensen die het niet snel koud hebben.
  • Warmteklasse 4: Het zomerdekbed. Zeer licht dekbed, dat geschikt is voor warme slaapkamers.
 

Een ogenblik geduld a.u.b.