Ducky Dons dekbedden

Ducky Dons dekbedden

De donzen dekbedden van Ducky Dons zijn gemaakt op Nederlandse bodem en stuk voor stuk kwalitatief uitstekend. De dekbedden voldoen aan de strengste normen en zijn voorzien van het Downafresh label. Bekijk het assortiment voor een dekbed dat voldoet aan al uw eisen.

Ducky Dons dekbedden

Alle hoofdkussen en dekbedden van Ducky Dons worden in Nederland geproduceerd. Van het wassen van alle veren en het dons tot het vullen van de hoofdkussens en de dekbedden. Het gehele productieprocesvoldoet aan de strenge Europese normen. Hierdoor wordt u verzekerd van top kwaliteit en het beste slaapcomfort.

Er worden veel diverse soorten dekbedden op de slaapmarkt verkocht. Hierdoor wordt de keus voor u lastig om een geschikt dekbed te vinden. Het allerbelangrijkste is wel dat u een dekbed kiest die voor u het beste slaapcomfort biedt. Toch wordt u geholpen om de juiste keuze te maken. Daarom is het Dekbed Informatie Systeem (D.I.S) ontwikkeld. De dekbedden met dit label worden door TÜV Rheinland periodiek gecontroleerd op 10 eigenschappen. Het D.I.S is zeer objectief, betrouwbaar en ook controleerbaar. U wordt verzekerd van een kwaliteitsproduct.

Een donzen dekbed is uitstekend geschikt voor personen die allergische reacties vertonen. Allergische reacties worden namelijk niet veroorzaakt door dons en veren, maar door huisstofmijt. Een donzendekbed heeft in vergelijking met een synthetisch of wollen dekbed de beste vochtregulerende werking. Daarom zijn donzen dekbedden geen prettige verblijfplaats voor huisstofmijt. Het binnendringen van huismijt wordt ook tegengegaan doordat het tijk van een donzen dekbed fijner is geweven. De dekbedden zijn ook voorzien van een Nomite keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA). Dit is een samenwerkingsverband van de belangrijkste bedrijven die dons en veren werven in Europa. Dit label laat zien dat het dekbed uitermate geschikt is voor mensen met een allergie.

De vulling van de dekbedden wordt voor gebruik eerst gewassen en gedroogd. Dit wordt op een temperatuur gedaan van tenminste 100 graden. Alle producten met een Downafresh label voldoen aan de Europese voorschriften voor hygiëne. Dit wordt gecontroleerd door laboratoria. Het label geeft aan dat het vulmateriaal met de huidige wetgeving voor dierenwelzijn in overeenstemming is.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.