DreamHouse Bedding

DreamHouse Bedding

Dreamhouse Bedding produceert leuke dekbedovertrekken en hoeslakens. De producten zijn kwalitatief erg goed en zijn gemaakt van 100% katoen. Bekijk het assortiment en kies iets uit dat bij uw stijl past.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 

DreamHouse Bedding is hét dekbedovertrekmerk als u op zoek bent naar een trendy dekbed. De dekbedovertrekken van DreamHouse Bedding zijn gemaakt van 100% katoen of 100% katoen flanel en zijn er in vele thema’s. U kunt bij DreamHouse Bedding voor thema’s kiezen met boeddha’s, veren of verschillende inspirerende teksten. Een zeer populair thema van DreamHouse Bedding is het ‘hij en zij’ thema, dat volledig gericht is op romantiek. Heeft u interesse in een ander thema? Ook dan is DreamHouse Bedding iets voor u. Naast eerder genoemde thema’s heeft DreamHouse Bedding ook genoeg abstracte en decoratieve thema’s en is er ook een speciale kinderlijn.

De dekbedovertreksets

Bij aanschaf van een dekbedovertrekset van DreamHouse Bedding worden er standaard bijbehorende kussenslopen meegeleverd. De sets van DreamHouse Bedding zijn te gebruiken voor bedden met een lengte van 200 cm tot 220 cm. Dit is mogelijk dankzij de extra lange instopstrook aan het voeteneinde.

DreamHouse Bedding Voor Iedereen

Voor iedereen is er een dekbedovertrek van DreamHouse Bedding, of u nou voor uzelf een romantische rozenovertrek zoekt, of een paardendekbed voor uw dochter, DreamHouse Bedding is van alle markten thuis. Als u nu uw DreamHouse Bedding dekbedovertrek aanschaft kunt u al binnen vijf werkdagen genieten van het door u gekozen dekbed.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.