Donzen dekbed

Donzen dekbed

Voor een vederlicht gevoel kiest u voor een donzen dekbed. Niet alleen zijn ze erg luchtig en sluiten ze fijn aan om uw lichaam, ze zijn ook absorberend waardoor u nooit meer een klamme nacht zult beleven. Kies nu uit ons brede assortiment.

Donzen dekbed

Een donzen dekbed is niet voor niets één van de meest populaire dekbedden. Tijdens de nachtrust verliest de mens zo'n 200 milliliter aan vocht. Dankzij de absorberende werking van donzen dekbedden wordt dit opgenomen zodat men zonder klamheid de nacht kan doorbrengen. Het geabsorbeerde vocht wordt vervolgens aan de omgeving afgegeven, zodat het dekbed van dons fris blijft. Daarnaast komt dit uw nachtrust ten goede. U blijft de gehele nacht droog en heeft geen last van onaangenaam aanvoelend vocht. Een donzen dekbed is uitzonderlijk zacht en licht van gewicht. Verder vormt een donzen dekbed zich comfortabel naar uw lichaamsvorm.

Eigenschappen van dons

Donzen dekbedden gaan erg lang mee en zijn ook milieuvriendelijk: er wordt immers uitzonderlijk natuurlijk materiaal gebruikt voor deze dekbedden. Wij bieden hoge kwaliteit dekbedden van dons aan waardoor u heerlijk comfortabel kunt slapen onder deze absorberende en lichte dekbedden. Donzen dekbedden kunt u zelf reinigen, ondanks dat veel mensen denken dat dit eigenlijk niet kan. De enige reden waarom dit niet zou kunnen, is dat sommige wasmachines niet groot genoeg zijn. Een voordeel is dat dekbedden van dons maar enkele keren per jaar gereinigd hoeven te worden, omdat het zeer hygiënisch materiaal is. Verder hebben we donzen dekbedden speciaal voor mensen die last hebben van allergieën. Deze dekbedden hebben een zo dichtgewoven tijk dat huisstofmijt de tijk niet kan doordringen. Andere dekbedden hebben een unieke behandeling ondergaan waardoor schimmels en bacteriën worden afgeweerd.

We hebben een grote verscheidenheid aan donzen dekbedden met ieder zijn eigen eigenschappen en kwaliteiten. Zo hebben we 4-seizoenen en enkele dekbedden. Een 4-seizoenen dekbed bestaat als het ware uit 2 dekbedden. Elk van deze twee dekbedden hebben een ander vulgewicht waardoor ze in verschillende warmteklasse vallen. Dekbedden worden op een schaal van één tot vier onderverdeeld in warmteklassen. Waarbij één staat voor het warmst en vier voor het minst warm. De dekbedden kunt u, voor bijvoorbeeld een koude winternacht, aan elkaar verbinden. Als u in een warme omgeving slaapt dan kunt u de dekbedden van elkaar losmaken en vervolgens kiezen uit één van de twee dekbedden om lekker onder te slapen.

Uw donzen dekbed online bestellen

Wij van dekbedden.nl vinden het belangrijk dat iedereen zo veilig en gemakkelijk mogelijk hun producten zoals uw dekbed van dons kunnen bestellen. Zodra u een product heeft uitgekozen om aan te schaffen hoeft u alleen nog maar uw gegevens in te vullen. Vervolgens kunt u in alle veiligheid betalen via iDeal, uw creditcard, Afterpay of PayPal. Haal nu uw eigen zomerdekbed in huis tegen een onverslaanbaar lage prijs op dekbedden.nl. de specialist in dekbedden!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.