Deltex

Deltex

Deltex produceert kwalitatief sterke en zeer hoogwaardige producten die gemaakt zijn met uitsluitend de beste grondstoffen. Deltex heeft hoofdkussens en dekbedden waar u comfortabel onder slaapt en een goede nachtrust mee beleeft.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@dekbedden.nl

Deltex

Slapen is belangrijk. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat u de dag goed en energiek kan beginnen. Deltex heeft al jarenlang veel ervaring. Hierdoor weten zij waar goed beddengoed aan moet voldoen. Het assortiment biedt oplossing voor iedereen. Deltex werkt uitsluitend met de beste grondstoffen, vakmanschap en de beste productietechnieken. Deze punten zorgen voor hoogwaardige producten in verschillende prijsklassen. Deltex werkt aan de nieuwste trends en innovaties, zodat nieuwe producten op de markt komen. Deltex biedt comfort, kwaliteit en uitstraling.

Het beste voor ieder bed

Deltex biedt oplossingen voor iedereen. Het bedrijf levert ook veel slaaptextiel aan vakantieparken en gerelateerde markten. Sanidor wordt vooral gebruikt voor de institutionele markt zoals de medische sector, zorginstellingen en penitentiaire inrichtingen. Dit merk staat bekend voor de hoogwaardige, wasbare medische dekbedden en kussens die in ziekenhuizen worden gebruikt. Er is nu ook de Sanidor Health Care Bedding collectie voor iedereen thuis. Deltex voert meerdere merken in de retailmarkt en de institutionele markt (Cinderella, Essenza en Walra). Met deze merknamen wordt de retailmarkt bediend. Betrouwbaarheid en flexibiliteit wordt door Deltex gegarandeerd. Ongeveer 90 procent van de producten vindt plaats in het Twentse Delden.

De producten

Deltex voert een aantal merken in de retailmarkt en de institutionele markt. Namelijk; Cinderella, Essenza en Walra. Met deze merknamen wordt de retailmarkt bediend. Ook leveren zij een tal van producten onder private labels. Onder de eigen merknaam Deltex worden uitgebalanceerde lijnen hoofdkussens en dekbedden die elk hun eigen specifieke kenmerken hebben. Hiermee komen zij tegemoet aan alle slaap-wensen van iedere individuele consument.

Wat is Deltex nog meer

Deltex is meer dan alleen een merknaam. Het is ook een begrip. De diverse producten voldoen aan de marktconforme eisen en hebben ieder ook hun eigen karakter. Ruim 90% van de productie vindt plaats in eigen huis, namelijk het Twentse Delden. Betrouwbaarheid en flexibiliteit worden gegarandeerd.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.