Deken

Deken

Er zijn veel dekens in verschillende kleuren en gemaakt van verschillend materiaal. Een deken is handig voor op de bank of u kunt het als extra deken gebruiken voor op uw bed. U zult heerlijk warm liggen en ze zijn zeer comfortabel.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@dekbedden.nl

Dekens

Een deken is een lap van textiel die voor op bed wordt gebruikt. U kunt bijvoorbeeld ook een dekentje gebruiken op de bank, om uw warm te houden terwijl u naar de televisie kijkt. Dit kan erg fijn zijn tijdens de koude winterdagen. Dekens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en materialen. U kunt kiezen uit een deken van bijvoorbeeld flanel, katoen die op een bepaalde manier geruwd is waardoor het extra warm aanvoelt. Dekens worden voornamelijk uit deze natuurlijke materialen zoals katoen of wol gemaakt. Een wollen deken is ook heerlijk om onder weg te kruipen.

Deken kopen online

Wij verkopen vele soorten dekens online, zodat u een keuze kunt maken uit ons uitgebreide assortiment. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat er altijd iets tussen zit wat bij uw interieur past. Ook kunt u een keuze maken welk materiaal u wilt. Wij verkopen dekens in verschillende maten, zodat er altijd iets voor u bijzit met de juiste afmeting.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.