Synthetisch dekbed

Synthetisch dekbed

Voor een heerlijk warm gevoel onder een lichte deken kunt u met een synthetisch dekbed niet mis gaan. De makkelijk te onderhouden dekbedden zijn ook goed voor iedereen met allergieën, u kunt dus rustig slapen onder uw nieuwe deken.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Synthetisch dekbed

Synthetische dekbedden zijn heerlijke zachte dekbedden dankzij hun synthetische vulling. Op Dekbedden.nl vindt u een breed aanbod aan verschillende soorten dekbedden, waarvan synthetische dekbedden één categorie zijn. Synthetische dekbedden zijn misschien wel de meeste ideale dekbedden, omdat ze net zo warm zijn als wol, net zo zacht als dons, net zo licht als katoen en ze zijn ook nog eens wasbaar. Het grootste verschil tussen synthetische dekbedden en de andere dekbedden, is dat synthetisch materiaal niet natuurlijk is. De dekbedden hebben wel de goede eigenschappen van de natuurlijke producten, maar zijn vaak goedkoper.

Eigenschappen synthetische dekbedden

Synthetische materialen zijn over het algemeen relatief goedkoop in productie. Hiermee bent u voordeliger uit dan wanneer u een dekbed koopt met een vulling van wol of dons. Voor wie houdt van een licht en zacht dekbed, dat wel warm is, maakt met een synthetisch dekbed een goede keuze. Dat de deken lichter is betekent niet dat het minder warm is, want ook in de winter houdt de deken u warm. Dit heeft alles te maken met dat de vulling niet verschuift en gelijkmatig gespreid en verdeeld blijft. De vulling van synthetische dekbedden bestaat uit kunstmatige vezelbolletjes. Deze bolletjes hebben een aantal functies. Ten eerste isoleren ze de warmte, waardoor het dekbed lekker warm wordt en uw lichaam ’s nachts warm houdt. Ten tweede heeft de vulling een open structuur, waardoor het dekbed goed ventileert. Een deel van de warmte kan hierdoor weg, waardoor het dekbed niet klam zal worden. Een extra reden dat een synthetisch dekbed niet snel klam aan zal voelen, is doordat de synthetische vezels een absorberende kwaliteit hebben. Het vocht wordt opgenomen en overdag afgevoerd, zodat u droge en warme nachten zult beleven.

Onderhoud synthetische dekbedden

Synthetische dekbedden zijn de makkelijkst te onderhouden dekbedden van alle soorten. De meeste synthetische dekbedden zijn behandeld tegen huisstofmijt en hebben een Nomite label. Een andere manier om huisstofmijt te voorkomen is het schoonhouden van uw dekbed. Met een synthetisch dekbed gaat dit eenvoudig. Deze dekbedden zijn makkelijk te reinigen: ze kunnen in de wasmachine en een aantal zelfs in de droger. De meeste synthetische dekbedden kunnen gewassen worden op 60 graden, maar dit staat altijd vermeld bij het product. Het is ideaal om een synthetisch dekbed te kopen wanneer u hygiëne vooropstelt, maar ook wanneer u bijvoorbeeld nog een jong kind heeft, die af en toe niet droog de nacht doorkomt. Mocht u niet aldoor uw dekbed willen wassen, dan kunt u het ook prima even buiten laten luchten, of goed opschudden wanneer u uw beddengoed gaat verschonen. Op deze manier blijft uw synthetische dekbed zo lang mogelijk in een goede vorm en gaat hij langer mee.

Synthetisch dekbed online bestellen

Bent u erover uit dat een synthetisch dekbed dé ideale oplossing is voor u? Dan kunt u uw nieuwe synthetische dekbed voordelig bestellen via Dekbedden.nl. Wij bieden u een mooi aanbod aan synthetische dekbedden van hoge kwaliteit, voor een eerlijke prijs. De dekbedden voelen heerlijk zacht en luchtig aan, maar geven toch de nodige warmte, ze zijn dankzij hun vulling iets goedkoper dan de donzen of wollen dekbedden in ons assortiment en de dekbedden kunnen eenvoudig gewassen worden. Als u uw keuze heeft gemaakt, let dan goed op de afmeting van het dekbed dat u gaat bestellen. Het dekbed is altijd breder dan het matras. Het is ook mogelijk om bij uw nieuwe dekbed een dekbedovertrek te bestellen, zo steekt u uw slaapkamer op een eenvoudige manier in het nieuw en zult u weer heerlijk fris kunnen slapen! Wanneer u alle producten die u nodig heeft in het winkelmandje heeft geplaatst, kunt u de bestelling afronden. Hierna hoeft u alleen nog uw gegevens in te vullen en af te rekenen. Wij zullen hierna een orderbevestiging sturen met alle informatie die u nodig heeft. Daarnaast zullen wij er alles aan doen om te zorgen dat uw synthetische dekbed zo snel mogelijk wordt thuisbezorgd.