All year dekbed

All year dekbed

U hoeft maar een dekbed in huis te halen en u bent klaar. Het All year dekbed kunt u het hele jaar door gebruiken zonder dat u er iets aan hoeft te veranderen. Het zal u warmte bezorgen wanneer het kouder wordt en koel aanvoelen in de zomer.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 

All year dekbed bij Dekbedden.nl

Een all year dekbed is, zoals de naam het eigenlijk al zegt, een dekbed voor het hele jaar. Het verschil tussen een all year en 4-seizoensdekbed is dat het all year dekbed uit één deken bestaat. Dit is een veel verkocht product, omdat het dekbed een gemiddelde warmte heeft. In principe kunt u dit dekbed elk seizoen gebruiken: in de zomer, in de herfst, in de winter en in de lente. U hoeft dan maar één dekbed aan te schaffen voor verschillende temperaturen. Dit is anders bij een winterdekbed die speciaal ontworpen is voor koude winternachten, of een zomerdekbed dat licht en luchtig is voor de warme zomernachten. Naast het financiële voordeel is er ook het voordeel dat u het hele jaar door hetzelfde dekbed kunt gebruiken. U hoeft geen opbergruimte voor een overbodig dekbed te zoeken, want u heeft een alles in één dekbed.

Eigenschappen van een all year dekbed

All year dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en met verschillende vullingen. Zo zijn er eenpersoonsdekbedden en tweepersoonsdekbedden en wisselen de vullingen tussen dons, synthetisch en wol. Tot slot zijn all year dekbedden ook verkrijgbaar in verschillende warmteklassen. Dit zijn in deze categorie eigenlijk alleen warmteklasse twee en warmteklasse drie.

Vullingen van all year dekbedden

Elke vulling heeft zijn eigen kwaliteiten. Ten eerste dons. Dit materiaal is ontzettend licht en zacht. Dons sluit wel goed om het lichaam heen en houd daardoor de warmte vast. Een donzen dekbed kan u de warmte geven die u nodig heeft. Daarnaast heeft dons een absorberende functie waardoor zweet goed wordt opgevangen en afgevoerd. Ten tweede synthetische all year dekbedden. De meeste synthetische dekbedden zijn opgevuld met vezelbolletjes. Deze zorgen ervoor dat lucht gereguleerd wordt, maar dat warmte opgeslagen wordt. Hierdoor voelt t synthetische winterdekbed luchtig aan, maar is het wel warm genoeg om het hele jaar door onder te slapen. Veel synthetische dekbedden kunnen in de wasmachine, wat voor veel mensen een bijkomend voordeel is. Veel synthetische dekbedden zijn anti-allergeen, dus geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt. Tot slot wollen all year dekbedden. Dit materiaal houdt warmte helemaal vast, maar doordat het materiaal een open structuur heeft ventileert het dekbed ook. Dit materiaal is geschikt voor mensen die veel transpireren, omdat het dekbed t vocht absorbeert. Bij elk dekbed in ons assortiment vindt u nog een meer uitgebreide beschrijving van de vullingen, zodat u vooraf weet wat u koopt.

Warmteklassen van all year dekbedden

Zoals eerder genoemd zijn all year dekbedden eigenlijk in twee warmteklassen beschikbaar. Warmteklasse twee heeft een dikte tussen de 6,2 en 6,8 centimeter en is dus redelijk fors. Warmteklasse twee is de op een na warmste variant en als u een all year dekbed in deze categorie koopt kunt u er vanuit gaan dat het dekbed lekker warm is. Warmteklasse drie is iets dunner, namelijk tussen de 4 en 5,7 centimeter. Hierdoor is het dekbed ideaal voor een mild klimaat.

All year dekbed kopen

All year dekbedden hebben een gemiddelde warmte. Ze zijn geschikt voor de matig warme zomernachten en de semi koude winternachten. Omdat de all year dekens elk seizoen gebruikt kunnen worden, hoeft u maar één dekbed aan te schaffen.

Onze all year dekbedden, maar ook onze andere dekbedden zijn gemakkelijk, veilig en snel online te bestellen waarna u de optie hebt om met iDeal, Credit card, Paypal of Rembours te betalen. Met een paar klikken vanuit uw luie stoel heeft u uw favoriete product aangeschaft en bezorgen wij het binnen een week netjes tot aan uw voordeur. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de producten in de winkelwagen plaatsen, uw adresgegevens in te vullen en de betaling af te ronden.