4 Seizoenen Dekbed

4 Seizoenen Dekbed

Een vier seizoenen dekbed kunt u heel het jaar door gebruiken. Doordat het twee dekbedden zijn ligt u er warm bij in de winter en door een dekbed weg te halen blijft u ook koel in de zomer.

4 seizoenen dekbed op Dekbedden.nl

Indien u een dekbed wilt welke u zowel voor de winter als voor de zomer kunt gebruiken, is een 4 seizoenen dekbed iets voor u. Een vier seizoenen versie bestaat in principe uit twee losse dekbedden. Indien u deze tegelijk gebruikt, vormt dit een heerlijke dikke winterdeken. Het ene dekbed is een zomerdekbed en het andere een herfst/lente dekbed, waardoor het samen een lekker warm winterdekbed vormt. 4 seizoenen varianten zijn ideaal voor mensen die slechts één product willen hebben en hiermee klaar willen zijn. Voor elk seizoen is er een onderdeel geschikt waardoor u het nooit te koud of te warm kunt hebben. U kunt zelf variëren met de twee losse dekbedden om zo elk seizoen een fijne nachtrust te hebben.

Verschillende soorten vier seizoenen dekbedden

Een vier seizoenen dekbed is te koop in verschillende soorten, modellen, maten en is van langdurige kwaliteit. Elke variant heeft zijn eigen eigenschappen. Zo bieden we varianten aan die bijvoorbeeld antiallergisch of puur van natuurlijke materialen zijn gemaakt . De tijk is vaak van katoen en de vulling kan variëren. Zo is er bijvoorbeeld een vier seizoenen variant met een vulling van dons, maar wollen en synthetische dekbedden zijn ook verkrijgbaar in ons assortiment. Donzen dekbedden kenmerken zich door uitstekende ventilatie en het vermogen om veel vocht te absorberen. Waardoor u zelf tijdens de warmste zomernachten nog lekker koel en comfortabel blijft. Wol is echter een stuk zwaarder dan dons, maar dit zorgt wel voor een comfortabel gevoel in de winter. Een wollen vulling is namelijk warmte isolerend en heeft ook een groot absorberend vermogen. Er zijn ook vullingen van synthetisch materiaal, speciaal voor de mensen die hun dekbed vaak willen wassen of allergisch zijn voor natuurlijk materiaal of huisstofmijt. Sommige varianten hebben ook een unieke behandeling gehad. Deze behandeling zorgt ervoor dat groei van schimmels en bacteriën voorkomen wordt. Er is een 4 seizoenen dekbed die ieder zijn wens kan vervullen!

Warmteklassen bij vier seizoenen dekbedden

De warmteklassen van dekbedden worden op een schaal van één tot vier ingedeeld. Hierbij is één de warmste en vier de minst warme. 4 seizoenen dekbedden bestaan uit twee delen. Beide delen hebben verschillende warmteklassen. Deze variëren tussen twee, drie en vier. Het dekbed met warmteklasse vier of drie, fungeert als zomerdekbed. Dit dekbed is meestal licht, luchtig, ventileert goed en is niet te warm. Toch biedt het wel de juiste bescherming als het fris aanvoelt buiten. Het dekbed met warmteklasse twee fungeert als herfst dekbed. Dit dekbed heeft een dikte tussen 6,2 en 8,2 centimeter en is dus redelijk dik. Wanneer hier nog een zomerdekbed aan toegevoegd kan de dikte oplopen tot wel 10 centimeter. Door ze met elkaar te verbinden creëert u een vierseizoenen dekbed met optimaal warmtebehoud.

Online 4 seizoenen dekbed bestellen

Op Dekbedden.nl heeft u een ruime keuze uit allerlei verschillende soorten 4 seizoenen dekbedden. Wij vinden het zeer belangrijk dat u met alle gemak en in alle veiligheid uw bestelling kunt plaatsen en een vier seizoenen dekbed kunt kopen. Nadat u een geschikt product heeft uit gekozen hoeft u alleen nog maar, zonder een profiel aan te maken, uw gegevens in te vullen. Deze worden alleen gebruikt om uw producten thuis te bezorgen. Hiervoor moet u wel uw product in de winkelwagen plaatsen en klikken op bestelling afronden. Als u uw gegevens heeft ingevuld kunt u betalen via één van onze vertrouwde betalingssystemen. U heeft de mogelijkheid om via Afterpay te betalen, maar ook via iDeal, Paypal en uw creditcard. Wanneer uw bestelling geplaatst is ontvangt u een orderbevestiging met alle benodigde informatie over uw bestelling. Vanaf het moment dat de bestelling bij ons binnenkomt zullen wij er alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen, zodat u zo snel mogelijk onder uw nieuwe warme vier seizoenen dekbed kunt slapen!