Dekbed vulling

Dekbed vulling

Er zijn veel verschillende soorten vullingen voor in uw dekbed. Welke vulling u kiest hangt helemaal af van uw eigen voorkeur en natuurlijk de eigenschappen van de vulling zelf. U kunt uw dekbed aanpassen naar wat u nodig heeft tijdens uw nachtrust.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dekbed vulling

Er zijn verschillende keuzes die u kunt maken wat betreft het dekbed materiaal. Waar vroeger vaak standaard voor synthetisch materiaal werd gekozen, is nu dons de koploper van het stel. Naast het natuurlijke dons is ook wol een vaak gekozen dekbed materiaal. Synthetische dekbedden hebben als voordeel dat zij vaak praktischer zijn: ze kunnen in de droger en wasmachine en grondig gereinigd worden met middelen tegen bacteriën. Synthetisch dekbed materiaal is dus ideaal voor mensen die lijden aan een allergie voor huisstofmijt of last hebben van hun luchtwegen.

Verschillende vullingen en materialen

Een ook veel voorkomende dekbed vulling is dons. Donzen dekbedden staan garant voor optimaal slaapcomfort en bezorgen u een heerlijke nachtrust. De absorberende werking van dons zorgt dat u nooit meer een klamme nacht hoeft te beleven en u zult in de winter geen kou meer lijden. Hetzelfde geldt voor wol als dekbed vulling, in dit natuurlijke materiaal zit een stofje wat zelfreinigend is en u slaapt dus altijd onder een fris en schoon dekbed. Wol en dons zijn twee natuurlijke stoffen die als zeer zacht worden ervaren en heerlijk zijn om onder te slapen. Bestel uw dekbed in verschillende vullingen nu online.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.