Cinderella dekbedden

Cinderella dekbedden

Houd uzelf warm met een mooi en comfortabel dekbed van Cinderella. In ons assortiment zijn dekbedden opgenomen voor in de zomer, winter of voor heel het jaar door.

Cinderella dekbedden

De Cinderella dekbedden worden gekenmerkt door een speciale biesband en een hoeklint. Bovendien zijn ze verpakt in moderne draagtassen die ervoor zorgen dat u de gekochte producten gemakkelijk kunt meenemen en opbergen, waarbij ze ook nog eens optimaal beschermd worden. Elk Cinderella Bedding dekbed wordt geleverd met een 5 jarig geldig garantiecertificaat voor eventuele fabricagefouten.

Cinderella dekbed soorten

Dekbedden.nl heeft verschillende soorten dekbedden in de aanbieding:

  • Synthetisch dekbed: Deze anti-allergie synthetische dekbedden worden uitgevoerd met een luxe, witte, 100% perkaline katoenen, tijk. Dit soort dekbedden kunnen eenvoudig gewassen worden.
  • Natuurlijk dekbed: dit dekbed is gemaakt van natuurlijke materialen en zorgt voor een optimale warmte isolatie. Het donzen dekbed en wollen dekbed zorgen voor een goede isolatie zodat u van een heerlijke nachtrust kan genieten.
  • Zomer dekbed: dit lichtgewicht dekbed heeft een goede vocht-regulatie dankzij de eigenschappen van katoen en bamboe. Het is dan ook vooral geschikt voor warme zomernachten. Het zomerdekbed van Cinderella is net als andere zomerdekbedden erg licht en luchtig.

Cinderella dekbed kopen

Op zoek naar een Cinderella dekbed? Dan bent u bij Dekbedden.nl aan het juist adres. Hier kunt u een uitgebreid assortiment dekbedden van Cinderella en andere dekbedden online vinden met kortingen tot wel 70%. U kunt eenvoudig online bestellen en uw bestelling wordt meestal binnen 1 dag thuis afgeleverd.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.