Betalingsmogelijkheden

Wij bieden verschillende soorten betalingsmethode aan om veilig en eenvoudig online te betalen op Dekbedden.nl.

 • Betalen met behulp van iDEAL
 • Betalen met behulp van een Creditcard
 • Betalen met behulp van PayPal
 • Betalen met behulp van AfterPay

Betalen met behulp van iDEAL:

iDEAL is een online betalingsmogelijkheid waarbij u snel, vertrouwd en veilig kunt afrekenen en is tevens de meest gebruikte betalingsmethode in Nederland. Wanneer u wilt betalen met iDEAL, dan werkt dit hetzelfde als internetbankieren via uw eigen bank. U doorloopt dezelfde stappen die u bij het internetbankieren gewend bent.

Betalen via iDEAL werkt als volgt:

 1. Nadat u heeft aangegeven af te willen rekenen, kiest u als betaalmethode de optie iDEAL.
 2. U selecteert hierbij de bank waarbij u uw online bestellingen normaliter regelt.
 3. U komt vervolgens op een pagina waarop u uw vertrouwde betaalprogramma van uw bank te zien krijgt. De gegevens van uw zijn al ingevuld van uw bestelling.
 4. U ontvangt van uw bank een bevestiging na goedkeuring van uw betaling.
 5. U keert terug op de website van Dekbedden.nl nadat de betaling voltooid is. U ontvangt bovendien een email van Dekbedden.nl met de bevestiging van uw aankoop.

Betalen met behulp van een Creditcard:

Een online betaling met uw Creditcard is eveneens ook erg eenvoudig. Het werkt als volgt:

 1. U kiest als betaalmethode de optie Creditcard, nadat u heeft aangegeven af te willen rekenen.
 2. U kiest vervolgens op de betaalpagina het type Creditcard waarmee u wilt betalen.
 3. U dient vervolgens uw volledige Creditcard nummer in te vullen, de vervaldatum en de 3-cijferige veiligheidscode, ook wel security code of CVC code genoemd ( de laatste 3 cijfers op de achterkant van uw credit card geven deze code aan).
 4. U keert terug op de website van Dekbedden.nl nadat de betaling voltooid is. U ontvangt bovendien een email van Dekbedden.nl met de bevestiging van uw aankoop.

Betalen met behulp van PayPal:

PayPal is een betaalservice waarbij u snel en veilig online betalingen verrichten met of zonder een PayPal-rekening. De betaalopties die PayPal aanbiedt ziet u hieronder:

 1. Bankoverschrijvingen.
 2. Creditcards.
 3. Via een PayPal account kunnen PayPal-rekeninghouders direct een overboeking uitvoeren.

U dient vier stappen te doorlopen om voor een aankoop te betalen:

 1. Naast de geselecteerde objecten klikt u op de betaalknoppen.
 2. U logged in op uw rekening als u een PayPal-rekening heeft. U voert de betaalinformatie in op een door PayPal beveiligde webpagina als u geen PayPal-rekening heeft.
 3. U controleert en voltooid de aankoop op PayPal.
 4. U keert hierna terug naar Dekbedden.nl.

Betalen met behulp van AfterPay:

Bij AfterPay biedt Dekbedden.nl de mogelijkheid om uw aankoopbedrag volledig achteraf te betalen. U ontvangt een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail om het product dat u gekocht heeft te betalen. Bij Dekbedden.nl kunt u betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 500,00.

AfterPay voert een gegevenscontrole uit om goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro middels AfterPay. In het privacy statement van AfterPay staat omgeschreven dan er een strikt privacy beleid wordt gehanteerd bij AfterPay. Wanneer uw verzoek tot betaling niet goedgekeurd wordt door een of andere redenen kunt u natuurlijk uw product betalen met een andere betaalmethode. Wij verwijzen uw door naar het consumentendeel van de AfterPay website voor meer informatie.

Betalen met AfterPay werkt als volgt:

 1. U kiest de optie AfterPay als betaalmethode, nadat u heeft aangegeven af te willen rekenen.
 2. U wordt doorverwezen naar de Afterpay omgeving zodra u op betalen klikt.
 3. AfterPay vraagt u hier om aanvullende informatie zoals: naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en bankrekeningnummer (indien niet ingevuld)
 4. U keert terug op de website van Dekbedden.nl nadat de betaling voltooid is. U ontvangt bovendien een e-mail met de bevestiging van uw aankoop.
 

Een ogenblik geduld a.u.b.