Bedlinnen

Bedlinnen

Bedlinnen maken niet alleen uw bed gezelliger, ook verhoogt het uw comfort tijdens de nachtrust. Wij hebben een breed aanbod verschillende soorten bedlinnen van veel verschillende materialen. Bekijk nu het assortiment.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 

Bedlinnen bij Dekbedden.nl

Bedlinnen, of bedtextiel is de verzamelnaam van al het textiel dat gebruikt wordt om uw beddengoed te beschermen. Hieronder vallen kussenslopen, hoeslakens, moltons en dekbedovertrekken. Deze producten zijn niet alleen bedoeld om uw kussen, dekbed of matras te beschermen, maar een aantal zijn er ook om sfeer toe te voegen aan de slaapkamer. Wanneer men slaapproducten koopt ligt de prioriteit vaak bij comfort. Men slaapt ongeveer 30% van zijn of haar leven. Om die reden is het heel erg belangrijk om een goed matras te kiezen, in combinatie met een fijn hoofdkussen en een lekker dekbed. Maar geen enkel van deze drie producten kan zonder bedtextiel. Om de levensduur van uw producten te verlengen is het slim om er hoezen omheen te doen. Hierdoor gaan de producten langer mee en bovenal blijven ze hygiënisch. Dit is een belangrijk bijkomstig voordeel voor mensen met een allergie voor huisstofmijt. Als u uw bedlinnen vaak genoeg wast zult u minder last hebben van allergieën.

Soorten bedtextiel

Elke vorm van bedtextiel heeft een ander doel. Ten eerste de molton en het hoeslaken. Deze vormen van bedlinnen zijn er om het matras te beschermen. De molton is vooral praktisch. Deze is wat dikker, voorkomt dat er vlekken op het matras komen en vangt een deel van het zweet op. Mensen transpireren ’s nachts namelijk zo’n 200 milliliter. Een hoeslaken heeft deels dezelfde functie, maar deze biedt ook uitstraling. Deze vorm van bedlinnen is namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan gematcht worden met de dekbedovertrek. Dit is het tweede onderdeel van bedlinnen. De dekbedovertrek gaat om het dekbed heen en beschermt het dekbed tegen vlekken en zweet. Bij de dekbedovertrek zitten vaak één of twee kussenslopen. Dit is afhankelijk van de maat die u besteld. Aangezien een kussensloop redelijk dun is, kunt u om uw kussen extra te beschermen er een extra set molton kussenslopen bij bestellen. Deze vangen een deel van het vocht op en zijn makkelijk wasbaar.

Ruim assortiment bedlinnen

Op Dekbedden.nl kunt u terecht voor een groot assortiment beddengoed. Zo kunt u hier niet alleen terecht voor prachtige hoeslakens en een dekbedovertrek, maar bijvoorbeeld ook voor een kussensloop en lakens. Al het bedtextiel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen.

Materialen van bedtextiel

Dekbedden.nl biedt u verschillende soorten producten in verschillende soorten materialen. Zo hebben wij bedlinnen van katoen, perkal katoen, jersey en nog veel meer. Katoen is afkomstig van de katoen plant en wordt verweven tot een stof. Dit geldt ook voor perkal katoen, maar dit materiaal heeft een hogere weefdichtheid waardoor het materiaal steviger is. Deze twee materialen voelen allebei glad en koel aan. Ze houden niet echt warmte vast en ventileren goed. Jersey is een meer elastischere materiaal vorm. Dit rekt deels mee, waardoor het vooral als hoeslaken perfect materiaal is. Dit warmt ook lichtelijk op wanneer u er op slaapt, maar ventileert wel goed. Een jersey hoeslaken is bijvoorbeeld ideaal voor in de winter. Kortom, wij bieden voor elke seizoen een heerlijke nachtrust.

Bedtextiel kopen

Als u al onze verschillende pagina’s met bedtextiel heeft bekeken en alle bedlinnen heeft gevonden die u zocht kunt u overgaan tot de bestelling. U plaatst de producten in de winkelmand en u klikt op afronden. Vervolgens kunt u uw gegevens invullen zodat wij weten waar we het bedtextiel naar toe moeten sturen. U kunt via onze website veilig betalen met iDeal, Afterpay of uw creditcard. Als u achteraf wilt betalen kan dit met Afterpay. Als uw bestelling is afgerond ontvangt u een orderbevestiging en zullen wij uw nieuwe producten zo snel mogelijk verzenden, zodat het bedtextiel snel wordt thuisbezorgd.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.